Mahmut Yılmaz
80+ Silver
Ne söylesem senin anladığın kadar ederi var. Yazıp yazıp siliyorum incitmemek için. Güzel bir işin olur umarım istediğin parayı kazanırsın.
Dostum hangi mesleğe gitsen aynı şey karşına çıkıyor zaten ucuza uyguna mal bulup kaparsın işçiliğe de para alırsın karı böyle kazanırsın.Ne söylesem senin anladığın kadar ederi var. Yazıp yazıp siliyorum incitmemek için. Güzel bir işin olur umarım istediğin parayı kazanırsın.
Arkadaşından para almazsın veya biz böyle gördük. siz öyle görmüşseniz öyledir. yapacak bir şey yok. hayırlı akşamlar.Dostum hangi mesleğe gitsen aynı şey karşına çıkıyor zaten ucuza uyguna mal bulup kaparsın işçiliğe de para alırsın karı böyle kazanırsın.
Heh şöyle yazdığın en kayda değer cümle.İyi akşamlar.Arkadaşından para almazsın veya biz böyle gördük. siz öyle görmüşseniz öyledir. yapacak bir şey yok. hayırlı akşamlar.
1 delille 40 alimi yendim, 40 delille bir cahili yenemedim.2 tane cahil. Kim görse eğitimsiz der. Eğitimsizle tartışılmaz. Bir şeyler diyeceğim de ayıp olacak.
bunun aynısı bende arkadaşıma dedim laf etmedi insan yapısı farklı.Arkadaşıma Harddisk lazımdı bende 2. el güzel bişey bulurum gelir bilgisayarına takarım kurulumu vs yaparım ama işçilik de alırım dedim bir ton laf etti başka bir arkaşım onun bisikletini tamir edince işçilik vermişti sizce kızmak da haklı mıyım abartıyor muym ?
la işçilik değilde, kolpadan bi kola ısmarlarsın fln deseydin bari.Arkadaşıma Harddisk lazımdı bende 2. el güzel bişey bulurum gelir bilgisayarına takarım kurulumu vs yaparım ama işçilik de alırım dedim bir ton laf etti başka bir arkaşım onun bisikletini tamir edince işçilik vermişti sizce kızmak da haklı mıyım abartıyor muym ?