Liberal Kenobi
80+ Bronze
Spidermana gittik 2 hafta oldu istiyorum vermiyor paramı 16TL şakaya falan vuruyor vermiyor ne yapmam lazım
Bidaha o arkadaşına borç vermiyorsun. BittiSpidermana gittik 2 hafta oldu istiyorum vermiyor paramı 16TL şakaya falan vuruyor vermiyor ne yapmam lazım
O parayı vermediğini herkesin içinde yüzüne vururum. He olmadı dövüşçü karakterimi takınırım 2 3 dakikalığına...Spidermana gittik 2 hafta oldu istiyorum vermiyor paramı 16TL şakaya falan vuruyor vermiyor ne yapmam lazım
16tl için adam mı döveceksin bidaha istediğinde vermezsin olur biter yapacak başka pek bişey yok başkalarına 16tl mi vermedi demek de olmazO parayı vermediğini herkesin içinde yüzüne vururum. He olmadı dövüşçü karakterimi takınırım 2 3 dakikalığına...
16tl yi vermediği için dövmüyoruz, ukalalık yaptığı için dövüyoruz...16tl için adam mı döveceksin bidaha istediğinde vermezsin olur biter yapacak başka pek bişey yok başkalarına 16tl mi vermedi demek de olmaz
Açtığın bu konuyu o çocuğa at direk atar ibaninaSpidermana gittik 2 hafta oldu istiyorum vermiyor paramı 16TL şakaya falan vuruyor vermiyor ne yapmam lazım
kardeşim alamıyorsan (ç)alacaksınSpidermana gittik 2 hafta oldu istiyorum vermiyor paramı 16TL şakaya falan vuruyor vermiyor ne yapmam lazım
sen de 16 tl degerindeki bi eşyasını dızla. baya zaman geçmiş faize bindiği için 20 tl'lik bi eşyasını da dızlayabilirsinSpidermana gittik 2 hafta oldu istiyorum vermiyor paramı 16TL şakaya falan vuruyor vermiyor ne yapmam lazım