Özel avukat ücretini kendin ödüyorsun. Özel avukatla senin aranda olan hizmet bedelini neden karşı taraf ödesin?Mahkemelerde açılan davalarda, davayı açmakta olan taraf gerekli ödemeleri yapması gerekmektedir. Dava görülüp, sonuçlandıktan sonra davayı açan taraf haklı ise de, yapacağı tüm masrafları karşı taraftan talep edebilmektedir.
Yanlış bilgi vermeyelim tekrar yazıyorum avukatlık masrafını kaybeden taraf öder
daha hızlı yürüyormuş işlemNe farkı oluyormuş peki
600 lira için polis uğraşmaz. mali şube büyük kaçaklıklar için. dilekçeyi yazsın telefon numarası konuşmalar vs koysun dosya ekine savclığa versin. gerisiyle o uğraşır.daha hızlı yürüyormuş işlem
O dediğiniz dosyayı nasıl oluşturacağım hocam.600 lira için polis uğraşmaz. mali şube büyük kaçaklıklar için. dilekçeyi yazsın telefon numarası konuşmalar vs koysun dosya ekine savclığa versin. gerisiyle o uğraşır.
O dediğiniz dosyayı nasıl oluşturacağım hocam.
parayı yolladığın banka hesabında ki ad farklı mı?Banka veriyormu iade?
Whatsapptaki ismiyle aynı
Tamamdır hocam bu dosyayı indiripmi yapacağım yoksa savcılıktan kendimmi almam lazım. Ve doldurduktan sonra pdf olarak bir yeremi yükliyeceğim yoksa savcılığamı vereceğim.Alıntıyı görüntüle
Savclık örnek dilekçe yaz çıkar. Bana bunu yaptı. Anlaştık parayı attım ürünü kargolamadı. Adı şudur. Şu hesaba havale yapılmıştır. vs vs olayı anlat. dekontu vs de koy. ver gitsin. anlaşma yoluna gidebilirler ver parayı geri çek gibi. ben olsam çektirmem. ceza alsın. biraz burnu sürtsün başkasına yapamasın.
Yok aynı isimparayı yolladığın banka hesabında ki ad farklı mı?
bi şansın var o zaman, banka para vermez diye düşünme benim banka kartımdan 15 dolar çekilmişti uzun sürdü ama geri aldım, iş bankasıysa işin bi tık daha kolay olurTamamdır hocam bu dosyayı indiripmi yapacağım yoksa savcılıktan kendimmi almam lazım. Ve doldurduktan sonra pdf olarak bir yeremi yükliyeceğim yoksa savcılığamı vereceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok aynı isim
Bilgi almak ücretli orası doğru ama maddi durumum iyi değil gibisinden belgelerle barodan avukat isteyebiliyorsun tabi onaylarlarsa 10 kişiden 5 i alıyor diye söylemişti bi arkadaşım.Ya sana diyorum ki baro avukat atamaz. 600 lira için de kimse uğraşmaz. Savcılığa dilekçeyi ver gitsin. O uğraşsın.
Alıntıyı görüntüle
onun için davanın açılması lazım. adli yardım talebi vs kabul edilecek yine ayrıntı var oralarda. 600 lira için değmez özetle.Bilgi almak ücretli orası doğru ama maddi durumum iyi değil gibisinden belgelerle barodan avukat isteyebiliyorsun tabi onaylarlarsa 10 kişiden 5 i alıyor diye söylemişti bi arkadaşım.
Bence senin var ilk okuldan tekrar başlayabilirsin, arkadaş gidip dava açacak avukata parasını ödeyecek daha sonra davalı taraftan tahsil edecek bu para sonuçta karşı taraftan alınmış olacak oyun oynaya oynaya beynini yemişsinSenin okuma yazmada sorunun mu var ? Kaybedenin ödediği kısımda sorun yok zaten ödeyecek de avukata baştan 8-10 k para vereceksin belki. O parayı alana kadar zaten eriyip gidecek. Yasal faiz işlese bile. 600 liralık dolandırıcılık var. 2-3 kere adliyeye gitsen arabanın yakacağı yakıt.
Oyun oynaya oynaya beyniniz çürümüş, gönderdiğim iletide zatne yazıyor davacı önden avukatlık ücretini öder davayı kazanınca karşı taraftan tahsil eder.Özel avukat ücretini kendin ödüyorsun. Özel avukatla senin aranda olan hizmet bedelini neden karşı taraf ödesin?