egonu bir kenara bırakırsak işlerim oldu avukat arkadaşlarımda var orada danışmanlık ücretini sadece özel avukatlar alır devletin atadığı avukatlar ücret almaz ben sanayiye git ustalar bakar demiyorum ben devletin avukatına danışacaksın diyorum.Aynen sanki ağır cezada yargılanıyorsun? Devlet de 600 lira için avukat atayacaktı. Avukatların olduğu yere git bakarlar diyorsun :d danışmanlık ücretinden haberin var mı? Hiç mahkeme avukat işin olmamış belli :d
Benim avukatlarla işim oldu daha önce hala aktif olarak bi mahkeme ilerliyor. Dediğiniz gibi avukat ücretleri pahalı 600 için avukat işine girersem parayı alsam bile zararlı çıkabilirimAynen sanki ağır cezada yargılanıyorsun? Devlet de 600 lira için avukat atayacaktı. Avukatların olduğu yere git bakarlar diyorsun :d danışmanlık ücretinden haberin var mı? Hiç mahkeme avukat işin olmamış belli :d
Danışma için ücret almıyorlar evet ama 600tl için uğraşırlarmı bilemedim.egonu bir kenara bırakırsak işlerim oldu avukat arkadaşlarımda var orada danışmanlık ücretini sadece özel avukatlar alır devletin atadığı avukatlar ücret almaz ben sanayiye git ustalar bakar demiyorum ben devletin avukatına danışacaksın diyorum.
Açıklamaya monitör ücreti yazmıştım. Dava yoluylada çok uzun sürer evet.Eğer gönderdiğin eft havalede açıklamaya monitör model marka belirterek göndermediysen dolaptan bir bardak soğuk su iç geri alamazsın wsap konuşmalarından da bir şey çıkmaz adam bana borcu vardı gönderdi der geçer, açıklama yazdıysan dava yolun açık oda ne kadar sürer belirsiz
avukat için miktar önemli değil avukat ücretini kaybeden taraftan tahsil eder buda bir bilgi isterse 1 tllik bir dava olsun açarDanışma için ücret almıyorlar evet ama 600tl için uğraşırlarmı bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açıklamaya monitör ücreti yazmıştım. Dava yoluylada çok uzun sürer evet.
Ya sana diyorum ki baro avukat atamaz. 600 lira için de kimse uğraşmaz. Savcılığa dilekçeyi ver gitsin. O uğraşsın.egonu bir kenara bırakırsak işlerim oldu avukat arkadaşlarımda var orada danışmanlık ücretini sadece özel avukatlar alır devletin atadığı avukatlar ücret almaz ben sanayiye git ustalar bakar demiyorum ben devletin avukatına danışacaksın diyorum.
avukatlık masrafını kaybeden taraf öder600 tllik dava için avukata daha fazla para ödersin.
Avukat para almadan bakmaz dosyaya önden para ister. Dava çok büyükse getirisi fazlaysa sonraya bırakabilir miras davaları gibi onda da %5-10-15 neyse pay alır.avukatlık masrafını kaybeden taraf öder
Evet önceden para istiyor ilerleyen zamanda yine para istiyor yaşadım bu olayı.Avukat para almadan bakmaz dosyaya önden para ister. Dava çok büyükse getirisi fazlaysa sonraya bırakabilir miras davaları gibi onda da %5-10-15 neyse pay alır.
Mahkemelerde açılan davalarda, davayı açmakta olan taraf gerekli ödemeleri yapması gerekmektedir. Dava görülüp, sonuçlandıktan sonra davayı açan taraf haklı ise de, yapacağı tüm masrafları karşı taraftan talep edebilmektedir.Avukat para almadan bakmaz dosyaya önden para ister. Dava çok büyükse getirisi fazlaysa sonraya bırakabilir miras davaları gibi onda da %5-10-15 neyse pay alır.
Senin okuma yazmada sorunun mu var ? Kaybedenin ödediği kısımda sorun yok zaten ödeyecek de avukata baştan 8-10 k para vereceksin belki. O parayı alana kadar zaten eriyip gidecek. Yasal faiz işlese bile. 600 liralık dolandırıcılık var. 2-3 kere adliyeye gitsen arabanın yakacağı yakıt.Mahkemelerde açılan davalarda, davayı açmakta olan taraf gerekli ödemeleri yapması gerekmektedir. Dava görülüp, sonuçlandıktan sonra davayı açan taraf haklı ise de, yapacağı tüm masrafları karşı taraftan talep edebilmektedir.
Yanlış bilgi vermeyelim tekrar yazıyorum avukatlık masrafını kaybeden taraf öder