Neler Yeni

Arkadaş Çevrenizi Nereden Edindiniz

Clayz

80+ Silver

Clayz

80+ Silver

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes k
Dostlar okul harıcı arkadas cevrenızı nereden buldunuz unıye gıtmıyorum bu yuzdende pek cevrem yok lıseye gelırsek meslektı ordan acıga gectım saglık sorunu yuzunden meslekteyken herkes neredeyse ozurluydu yanı klasık meslek lısesı kız zaten yoktu :D yanı arkadası gectım kımseyle sohbet dahı edılmıyodu herneyse okul harıc nereden cevrenızı edındınız merak edıyorum calıstıgım ıste evden yanı çıkmaz sokak gıbı ahahaha toplam cıdden 2 arkadasım var 1i ılkokuldan dıgerıde ortaokuldan onun dısında iş ıcın tanıdıgım yabancı 4 5 arkadasım var ama zaten gercek hayattan degıl yanı hadi onu gectım okuldan sonra bır kızla tanısmak cok zor der herkes cıdden oyle yanı ben ınstada tanımadıgım hıcbı kıza takıp ıstegıde atmıyorum bana sacma gelıyo yanı 1 kafede nargıle ısteyıp kızda kesmıyorum anlamadım nasıl olacak benim olan benı nasıl bulacak ya da ben onu nasıl bulucam bılemıyorum :D
Oyundan edinmiştim reelde de yakın yerde olunca arada vi buluşuyoz

Clayz

80+ Silver

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
HasHoca
Her yere yalnız gidiyorum bunu kendimi acındırmak için söylemiyorum. Arkadaş edin diyeceksiniz ama yaşadığım yer çok küçük bir yer maalesef ve gezecek tek yer A101 nedense.
Benim yaşadığım yer büyük okul dışı 1-2 tane arkadaşım var onlarla da görüşmüyoruz 🥲 Yani yok diyebiliriz ... Bazen instagramı silesim geliyor zaten kimseyle konuşmuyorum sadece reels izliyorum diye .

Top Bottom