Clayz
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ne alaka bune oglum cıddımı bu hahahahaBi tane daha ram taktım çalışmıyor
Alıntıyı görüntüle
ne alaka bune oglum cıddımı bu hahahahaBi tane daha ram taktım çalışmıyor
Alıntıyı görüntüle
Lol oynayabilmek için ram takmaya çalıştım çalışmadı benim bilgisayar bune alaka bune oglum cıddımı bu hahahaha
Fotoğrafı yeni çekmedim telefondayımsuan bu pc denmı foruma yazıyosun
Oyundan edinmiştim reelde de yakın yerde olunca arada vi buluşuyozDostlar okul harıcı arkadas cevrenızı nereden buldunuz unıye gıtmıyorum bu yuzdende pek cevrem yok lıseye gelırsek meslektı ordan acıga gectım saglık sorunu yuzunden meslekteyken herkes neredeyse ozurluydu yanı klasık meslek lısesı kız zaten yoktuyanı arkadası gectım kımseyle sohbet dahı edılmıyodu herneyse okul harıc nereden cevrenızı edındınız merak edıyorum calıstıgım ıste evden yanı çıkmaz sokak gıbı ahahaha toplam cıdden 2 arkadasım var 1i ılkokuldan dıgerıde ortaokuldan onun dısında iş ıcın tanıdıgım yabancı 4 5 arkadasım var ama zaten gercek hayattan degıl yanı hadi onu gectım okuldan sonra bır kızla tanısmak cok zor der herkes cıdden oyle yanı ben ınstada tanımadıgım hıcbı kıza takıp ıstegıde atmıyorum bana sacma gelıyo yanı 1 kafede nargıle ısteyıp kızda kesmıyorum anlamadım nasıl olacak benim olan benı nasıl bulacak ya da ben onu nasıl bulucam bılemıyorum
![]()
top yani futbol maçıperakende olarakmı?
Benim yaşadığım yer büyük okul dışı 1-2 tane arkadaşım var onlarla da görüşmüyoruzHer yere yalnız gidiyorum bunu kendimi acındırmak için söylemiyorum. Arkadaş edin diyeceksiniz ama yaşadığım yer çok küçük bir yer maalesef ve gezecek tek yer A101 nedense.