Neler Yeni

Arkadaş olarak kalalım meselesi

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,062
İsim
Kgn
Hocam bence şimdilik kız işini bırakın.Benimki de lise 3 teydi doğum gününde hediye de almıştım.Onu unuttum desem yalan olur.Instadan da takipleşmiyoruz ama bu işler gelip geçici şimdilik.Boşverin aşkı şimdilik benim nacizade görüşüm

• Beğen
Reaksiyonlar: IlII

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Arkadaş kalalım diyorsa kendi bilir bu kadar bağlanmak anlamsız bence hepsi aynı ztn benim gözümde yani ona bakıyom o sarı saçlı ötekine bakıyom sarı saçlının siyah saçlı versionu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence şimdilik kız işini bırakın.Benimki de lise 3 teydi doğum gününde hediye de almıştım.Onu unuttum desem yalan olur.Instadan da takipleşmiyoruz ama bu işler gelip geçici şimdilik.Boşverin aşkı şimdilik benim nacizade görüşüm
Bende whatsapptan konuşuyordum biriyle sora baktım sevgilisi varmış direk abla çektim sora eyw.

• Beğen

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,062
İsim
Kgn
Bende whatsapptan konuşuyordum biriyle sora baktım sevgilisi varmış direk abla çektim sora eyw.
Benimki daha farklı :p
Okul A^2(Akare) eğitim fuarına götürdüydü diğer sınıf arkadaşımda hikaye atmıştı onu etiketleyip.Normalde istek pek atmam ama ona attım sonra gt yaptı normaldi devamı sonra okul kapanınca filan başka okula gidince beni takipten çıkarmıştı.Bende ben kimsenin hayranı değilim diye çıktım ama çıkmasa mıydım acaba diye düşündüydüm :)

• Beğen

Kontfire

80+ Silver
Lisede bende aynı durumu yemiştim, 1 hafta çok yüz yüze gelmemeye çalışıyorsun sonra Allah var kız çok kibar birisiydi aynı devam ettik arkadaş olarak.

• Beğen

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
  • Beğen

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Direkt uzaklaş öyle bir durumda sana yarardan çok aşırı zararı olur. lise 2mişsin zaten kafaya takmanı düşünmeni gerektirecek bir durum yok ortada üniye geçince daha kazık hayatlar insan ilişkileri seni bekliyor ona hazırla kendini.

• Beğen

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Uzaklaş kızdan.

ahenk'

80+ Silver
Elini eteğini çekeceksin öncelikle. 2 seçeneğin var:

1- Kızla içli dışlı kanka olabilirsin. Hoş bulduğun kızları ona anlatırsın. Kim bilir belki iyi bir dost edinirsin. Bu şekilde arkadaş olduğum bir kız var 4 senedir arkadaşlığımız devam ediyor.
2- Kızdan vazgeçemiyorsan ilişiğini tamamen keseceksin. Kendine yatırım yapacaksın ve birden çok kızla konuşmaya bakacaksın. Bu süre zarfında hem o kızı aklından çıkarmış olacaksın hem de kendini ileriye taşımış olacaksın her anlamda.

IlII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan Demirci
yani yeni birinden ayrıldım biraz zamana ihtiyacım var dedi. Kötü bir zamanlama mı oldu acaba açılmak için

2mApoo

80+ Silver
yani yeni birinden ayrıldım biraz zamana ihtiyacım var dedi. Kötü bir zamanlama mı oldu acaba açılmak için
Knk valla yapacak bişey yok zorla güzellik olmayacağına göre kabulleneceksin. Yavaş yavaş alışıyosun zaten ayrılıklara ve kavuşamamaya.
Unutur musun kızı ? Hayır. Belkide yıllar boyunca aklının bir köşesinde kalacak ama şunu unutma "Her geçen gün daha az acıyacak" Bu süreçte onu hatırlatacak herşeyden uzaklaş ve onla da konuşma. Arkadaş fln kalma yani . Ama ilk hayal kırıklığınsa bu kadar kötü hissetmen normal.
Benim seviyeme gelen kadar çoook ayrılık yaşıyacan ve bir makineye dönüşecen. Artık kimse senin kalbini kıramıyacak çok dert etme :D

• Muhteşem

IlII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan Demirci
Knk valla yapacak bişey yok zorla güzellik olmayacağına göre kabulleneceksin. Yavaş yavaş alışıyosun zaten ayrılıklara ve kavuşamamaya.
Unutur musun kızı ? Hayır. Belkide yıllar boyunca aklının bir köşesinde kalacak ama şunu unutma "Her geçen gün daha az acıyacak" Bu süreçte onu hatırlatacak herşeyden uzaklaş ve onla da konuşma. Arkadaş fln kalma yani . Ama ilk hayal kırıklığınsa bu kadar kötü hissetmen normal.
Benim seviyeme gelen kadar çoook ayrılık yaşıyacan ve bir makineye dönüşecen. Artık kimse senin kalbini kıramıyacak çok dert etme :D
umarım unutabilirim tayyip baba
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani tam kafa dengi biriydi benle arkadaş kalsam daha iyi sanırım benim için. Çünkü insana illa belirli zamanlarda kız arkadaşı (sevgili anlamında değil) faydalı olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,333
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35
Top Bottom