Neler Yeni

Arkadaş olarak kalalım meselesi

2mApoo

80+ Silver
umarım unutabilirim tayyip baba
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani tam kafa dengi biriydi benle arkadaş kalsam daha iyi sanırım benim için. Çünkü insana illa belirli zamanlarda kız arkadaşı (sevgili anlamında değil) faydalı olabiliyor.
Haklısında knk , sana faydalı olacak kişi bu kız deil.
Ama sen bilirsin ben fazlasıyla deneyimledim sözümü dinlemende fayda olduğunu düşünüyorum ama sen bilirsin.
Ne kadar çok onla vakit geçirirsen , o kadar fazla bağlanmaya devam edersin ve ona ulaşamamak canını yakar.

IlII

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kaan Demirci
Haklısında knk , sana faydalı olacak kişi bu kız deil.
Ama sen bilirsin ben fazlasıyla deneyimledim sözümü dinlemende fayda olduğunu düşünüyorum ama sen bilirsin.
Ne kadar çok onla vakit geçirirsen , o kadar fazla bağlanmaya devam edersin ve ona ulaşamamak canını yakar.
yani kanka şuan bu kızlada konuşmasam boşluğa düşüyorum okullar açılana kadar. Sadece birkaç sanal arkadaşım var ama onlarla da çok samimi değiliz.
lise 2 de olduğum için daha çok iyi de tanışamadım okulu geçtim sınıfta bile ortaokuldan zaten kimse yok

2mApoo

80+ Silver
yani kanka şuan bu kızlada konuşmasam boşluğa düşüyorum okullar açılana kadar. Sadece birkaç sanal arkadaşım var ama onlarla da çok samimi değiliz.
lise 2 de olduğum için daha çok iyi de tanışamadım okulu geçtim sınıfta bile ortaokuldan zaten kimse yok
Knk zaten sorunda bu. Eğer daha iyi hissetmek için ona muhtaç kalırsan ve her geçen gün ona olan bağlılığın artarsa o olmadan öyle bir mental düşüşe girersin ki sen bile şaşırırsın neye uğradığına.

Üzüldüğün için maddeye bağlanmak gibi düşün. Ve bu madde de bu kız. Sana anlık iyi hissettiriyor ama hayatını kaydırdığının farkında deilsin ( tabi madde kadar zarar vermese de aynı şey sonuçta. )

Sana onu unut diyorum ve sen kendi içinde bunu kabullenemiyorsun ve kendi bildiğini okuyacaksın ama ben dışardan biri olarak daha sağlıklı bir sonuca varabilirim. Salla bunu next knk next

Eğer kendine odaklanırsan yada gün içinde uğraşacağın bir şey bulursan onu hatırlayacak zaman kendine bırakmassın. Ve bir sabah uyandığında aklına ilk o kız gelmediğinde kazanmışsın demek. Diğer maçlara bakabilirsin artık.

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Direkt Engellendiğine Şükür Et :D. En Azından arkadaş kalalım demiş iyi yönünden bak direkt hayatındanda çıkarabilirdi
Engellemek bana göre çocuk işidir bu topa giren birisi varsa zaten çevrenizde, uzak durulması gereken tiplerdir

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
işte ben...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular