Neler Yeni

Arkadaş ortamım yok/Sevgilim yok/Ben nerede hata yapıyorum? Abi tavsiyesi lazım

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
Evet evet her zamanki gibi forumda dolaşırken sıradan olarakdan gördüğünüz yalnız kalan insarlardan biriyim bende...
Neden böyle bilmiyorum hiç arkadaşım olmadı,kız kankam olmadı,agam olmadı, ortamım olmadı,gel dışarıya çıkalım diyen olmadı ben hep bu dediklerimi yapanları izledim ve imrendim ama benim olmuyor tahminen boyum 1.78 1.80 filan 16 yaşındayım ve yine tahminen 76 kilo filan vardır tipimmi yok desem bilmiyorum o Allah vergisi ama bu yaşa kadar 1 tane bile arkadaşım olmazmı ya ortamlara karışmaya çalışıyorum kendimi belli etmeye çalışıyorum tek başıma cafelere gidiyorum burger King de filan takılıyorum para derdim yok çok şükür ama yalnızım ve bu beni içten içe yiyor okul desen okul hayatım sadece mesemde haftada 1 gün gidiyorum oradanda bile bile 1 arkadaş edinmiyorum hepsinin kanı bozuk kızlar desen oradaki erkeklerle takıldıları için pekde bir farkli değiller
Benim babam su tesisatçısı ve onlayım bu mesem bittiğinde hem ustalık hemde lise diplomasını alacağım neyse geçen gün babamla işteyim kapıyı yaşıtım bir kız açtı çalışırken beni izliyordu hissediyordum(6.hissim baya kuvvetlidir benim) ya insan bir bıçak istemekden utanırmı ben utandım ve de elim ayağıma dolaştı çok kötü bir gündü benim için ne yapayım ahali lütfen bir tavsiye verin psikolojik destek al deneyin zaten ailem bana en iyi desteği veriyor tek sıkıntı bende ben tipimdem böyle olduğunu düşünüyorum tipimi merak edenler istek atabilir ve bu rezilliği görebilirsiniz Instagram:mhrmince_42

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,659
İsim
Selim
Evet evet her zamanki gibi forumda dolaşırken sıradan olarakdan gördüğünüz yalnız kalan insarlardan biriyim bende...
Neden böyle bilmiyorum hiç arkadaşım olmadı,kız kankam olmadı,agam olmadı, ortamım olmadı,gel dışarıya çıkalım diyen olmadı ben hep bu dediklerimi yapanları izledim ve imrendim ama benim olmuyor tahminen boyum 1.78 1.80 filan 16 yaşındayım ve yine tahminen 76 kilo filan vardır tipimmi yok desem bilmiyorum o Allah vergisi ama bu yaşa kadar 1 tane bile arkadaşım olmazmı ya ortamlara karışmaya çalışıyorum kendimi belli etmeye çalışıyorum tek başıma cafelere gidiyorum burger King de filan takılıyorum para derdim yok çok şükür ama yalnızım ve bu beni içten içe yiyor okul desen okul hayatım sadece mesemde haftada 1 gün gidiyorum oradanda bile bile 1 arkadaş edinmiyorum hepsinin kanı bozuk kızlar desen oradaki erkeklerle takıldıları için pekde bir farkli değiller
Benim babam su tesisatçısı ve onlayım bu mesem bittiğinde hem ustalık hemde lise diplomasını alacağım neyse geçen gün babamla işteyim kapıyı yaşıtım bir kız açtı çalışırken beni izliyordu hissediyordum(6.hissim baya kuvvetlidir benim) ya insan bir bıçak istemekden utanırmı ben utandım ve de elim ayağıma dolaştı çok kötü bir gündü benim için ne yapayım ahali lütfen bir tavsiye verin psikolojik destek al deneyin zaten ailem bana en iyi desteği veriyor tek sıkıntı bende ben tipimdem böyle olduğunu düşünüyorum tipimi merak edenler istek atabilir ve bu rezilliği görebilirsiniz Instagram:mhrmince_42
Ağır spor yapıyorsun ve tarz kıyafet(dar paça pantolon hariç) kombin yapıyorsun ve bol bol kitap okuyorsun 👍 bu arada cafede filan kız düşürcem diye uğraşma sevgili olup parani yedirirsin geleceğin zor olur 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,906
İsim
Burak Karadağ
@egle Muharrem kardeşim, sen de öncelikle sezdiğim özellikleri maddeleyeyim;
- Sen küçüklüğünden beridir fazla sokakta bulunmamış, sokak terbiyesi almamış ve tıpkı benim gibi küçüklüğümden beridir babamın iş yerinde onun yanında bulunarak hayatımın çoğunu sürdürdüm.
- Senin alçak gönüllü ve aile terbiyesi almış fakat özgüven eksikliği üst düzeyde olan biri olarak düşünüyorum. Kafeste bir kul misali hayat yaşadın gibime geliyor.
- Ayrıca çok sessiz bir insansın, çok konuşan biri değilsin ama senin çok sevdiğin ve nadiren ilgi duyduğun konu açılınca bir anda ilgini çeker ve sen de yanaşırsın konuya.

Bak! Eğer ki sevdiğin bir aktivite, hobi var ise ona yönel. Ben mesela Türk Halk Müziğini çok severim. Derdimin dermanıdır ve gönlümde ki duyguları bağlamanın tellerinde arayıp buldum ama bunu sırf meşguliyet olsun diye değil! Gerçekten cân-ı gönülden sevdiğim için yapıyorum. Sen de kendini kişileştir, markalaştır, hayatında önemli ve geleceğe yönelik her türlü adımları at, hayata atıl, gez, dolaş, kültür gezilerine git, eğlen, kitap oku. Seni en iyi sen tanırsın!

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@egle Muharrem kardeşim, sen de öncelikle sezdiğim özellikleri maddeleyeyim;
- Sen küçüklüğünden beridir fazla sokakta bulunmamış, sokak terbiyesi almamış ve tıpkı benim gibi küçüklüğümden beridir babamın iş yerinde onun yanında bulunarak hayatımın çoğunu sürdürdüm.
- Senin alçak gönüllü ve aile terbiyesi almış fakat özgüven eksikliği üst düzeyde olan biri olarak düşünüyorum
- Ayrıca çok sessiz bir insansın, çok konuşan biri değilsin ama senin çok sevdiğin ve nadiren ilgi duyduğun konu açılınca bir anda ilgini çeker ve sen de yanaşırsın konuya.

Bak! Eğer ki sevdiğin bir aktivite, hobi var ise ona yönel. Ben mesela Türk Halk Müziğini çok severim. Derdimin dermanıdır ve gönlümde ki duyguları bağlamanın tellerinde arayıp buldum ama bunu sırf meşguliyet olsun diye değil! Gerçekten cân-ı gönülden sevdiğim için yapıyorum. Sen de kendini kişileştir, markalaştır, hayatında önemli ge geleceğe yönelik her türlü adımları at, hayata atıl, gez, dolaş, kültür gezilerine git, eğlen, kitap oku. Seni en iyi sen tanırsın!
İsmimi Instagram adresimi bırakmıştım ortadan gördüğünü düşünüyorum
Yukarıda ne yazdıysan hepsinden ful çektin
Zevkim ise belki biraz garip gelebilir ama bu içimdeki derdi düşünerek den efkarlı müzikler dinlemek örneğini aşığıya bırakıyorum
Kendimi şu aralar amcam sayesinde borsa üstüne yoruyorum mert başaran Tuncay turşucu emre şirin Furkan özbek gibi kanalları dinliyorum izliyorum ve de mert başaranın kitaplarını alıp okumayı düşünüyorum yani kısacası borsada para yönetmeyi öğreniyorum ve hisse senedi alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,906
İsim
Burak Karadağ
İsmimi Instagram adresimi bırakmıştım ortadan gördüğünü düşünüyorum
Yukarıda ne yazdıysan hepsinden ful çektin
Zevkim ise belki biraz garip gelebilir ama bu içimdeki derdi düşünerek den efkarlı müzikler dinlemek örneğini aşığıya bırakıyorum
Kendimi şu aralar amcam sayesinde borsa üstüne yoruyorum mert başaran Tuncay turşucu emre şirin Furkan özbek gibi kanalları dinliyorum izliyorum ve de mert başaranın kitaplarını alıp okumayı düşünüyorum yani kısacası borsada para yönetmeyi öğreniyorum ve hisse senedi alıyorum
Maddiyat ayrı bir konu ama kendin için ben sana da bağlama çalmanı öneririm ama gerçekten istiyorsan yap sırf ufak heves için yapma! Saz evinde o insanlar ile yemin ederim o kadar rahat hissedeceksin ki! Kendi ilacını kendi elinde sazın tellerine dokunarak alacaksın.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
Hocam yalnızlık canına tak etti 16 senedir millet yarın sevgililer gününde ne hediye alsam diye düşünüyor benimde böyle derdim olsun ya resmen hshhs
Ağır spor yapıyorsun ve tarz kıyafet(dar paça pantolon hariç) kombin yapıyorsun ve bol bol kitap okuyorsun 👍 bu arada cafede filan kız düşürcem diye uğraşma sevgili olup parani yedirirsin geleceğin zor olur 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maddiyat ayrı bir konu ama kendin için ben sana da bağlama çalmanı öneririm ama gerçekten istiyorsan yap sırf ufak heves için yapma! Saz evinde o insanlar ile yemin ederim o kadar rahat hissedeceksin ki! Kendi ilacını kendi elinde sazın tellerine dokunarak alacaksın.
Hocam enstrüman çalmayı sevmem pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,906
İsim
Burak Karadağ
Hocam yalnızlık canına tak etti 16 senedir millet yarın sevgililer gününde ne hediye alsam diye düşünüyor benimde böyle derdim olsun ya resmen hshhs

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam enstrüman çalmayı sevmem pek
Bir şey söylemek istiyorum ben 14 Şubat Sevgililer Günü saçmalığını hiç önemsemiyorum benim için çok saçma bir gün. Çünkü bir insan sevdiğini ve değer verdiği insanı sadece yılda bir kereye özel olarak sevmez, her gün severim, içten, gönülden... Seven zaten sever Muharrem'cim! Sevginin şovu olmaz :) ben çok gereksiz görüyorum böyle günleri.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
Bir şey söylemek istiyorum ben 14 Şubat Sevgililer Günü saçmaladığını hiç önemsemiyorum benim için çok saçma bir gün. Çünkü bir insan sevdiğini ve değer verdiği insanı sadece yılda bir kereye özel olarak sevmez, her gün severim, içten, gönülden... Seven zaten sever Muharrem'cim! Sevginin şovu olmaz :) ben çok gereksiz görüyorum böyle günleri.
Eee yaşınız kaçtı (Abi😃)

Top Bottom