proxcis
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 762
- İsim
- Semih Aydın
Kardeşim çok basit.
Özgüvenin yok.
Ya spor yapıyorsun ya da hayat tarzını değiştiriyorsun. (güzel bir bisiklet çekiyorsun sonra şehrindeki bisiklet gruplarına katılıyorsun oradan illa ki arkadaş elde eder, sosyalleşirsin.)
6. hissin neden kuvvetli biliyor musun?
Şu an bir hayalet gibisin.
İnsanları iyi izliyor ve analiz edebiliyorsun ki bu erken yaşta elde edilen en iyi deneyimlerden birisidir. (Bende aynı yollardan geçtim. Artık jest, mimikleri geçtim kişinin bakışından bile ne düşündüğünü anlayabiliyorum.)
Kendimden örnek vereyim sana.
Dibine kadar yalnız yaşıyorum.
1 tane agam (dostum var) başka da kimsem yok. (farklı şehirlerdeyiz.)
Ama yalnız olmayı ben seçtiğim için yalnızım.
Sosyal olmayı istesem, sürekli birisiyle zaman geçirmek istesem bunu yapabilirim ama bu benim olayım değil.
Mesela beni tanıyan birisinin ortak arkadaşı (kız) olur.
Arkadaşım benim hayatımı anlattıysa kızın beklentisi "özgüvensiz, silik, bakımsız, bomboş" bir tip oluyor. (bilgisayarla evden çalışan birisiyim ve vaktimin çoğu ya bisiklette ya da bilgisayarda geçiyor.)
Sonrasında ne oluyor?
Giyim güzel, vücut bakımı var, diksiyon ve ses tonlaması ideal vs vs.
Kız kendisi diyor "ben seni bu şekilde beklemiyordum" diye.
Bende kısaca bu hayatın bir seçim olduğunu, yalnız kalmaktan eğlenebildiğim, mutlu olduğum için yalnız kaldığımdan ve hayatımdan kısaca bahsediyorum. Kız meraklanıyor çünkü daha önce bu tür yaşayan birisiyle tanışmamış.
Kızın ilgisini çekiyorum, muhabbet ediyoruz ve sonrasında kız sanıyor ki numarasını alacağım.
Sonrasında güzel bir şekilde veda edip işime gücüme bakıyorum.
Kısacası: Yalnızlık bir eksiklik değil, seçimdir.
16 yaşındasın ve yaşın daha çooook küçük.
Hayatına elbet bir insan girecek sen sadece kendi özgüvenini inşa et (EGO yapma.) Mütevazi olmayı bil.
Gerisi gelecektir (Aşkı ne kadar ararsan aşktan o kadar uzaklaşırsın.) bırak o seni bulsun
Özgüvenin yok.
Ya spor yapıyorsun ya da hayat tarzını değiştiriyorsun. (güzel bir bisiklet çekiyorsun sonra şehrindeki bisiklet gruplarına katılıyorsun oradan illa ki arkadaş elde eder, sosyalleşirsin.)
6. hissin neden kuvvetli biliyor musun?
Şu an bir hayalet gibisin.
İnsanları iyi izliyor ve analiz edebiliyorsun ki bu erken yaşta elde edilen en iyi deneyimlerden birisidir. (Bende aynı yollardan geçtim. Artık jest, mimikleri geçtim kişinin bakışından bile ne düşündüğünü anlayabiliyorum.)
Kendimden örnek vereyim sana.
Dibine kadar yalnız yaşıyorum.
1 tane agam (dostum var) başka da kimsem yok. (farklı şehirlerdeyiz.)
Ama yalnız olmayı ben seçtiğim için yalnızım.
Sosyal olmayı istesem, sürekli birisiyle zaman geçirmek istesem bunu yapabilirim ama bu benim olayım değil.
Mesela beni tanıyan birisinin ortak arkadaşı (kız) olur.
Arkadaşım benim hayatımı anlattıysa kızın beklentisi "özgüvensiz, silik, bakımsız, bomboş" bir tip oluyor. (bilgisayarla evden çalışan birisiyim ve vaktimin çoğu ya bisiklette ya da bilgisayarda geçiyor.)
Sonrasında ne oluyor?
Giyim güzel, vücut bakımı var, diksiyon ve ses tonlaması ideal vs vs.
Kız kendisi diyor "ben seni bu şekilde beklemiyordum" diye.
Bende kısaca bu hayatın bir seçim olduğunu, yalnız kalmaktan eğlenebildiğim, mutlu olduğum için yalnız kaldığımdan ve hayatımdan kısaca bahsediyorum. Kız meraklanıyor çünkü daha önce bu tür yaşayan birisiyle tanışmamış.
Kızın ilgisini çekiyorum, muhabbet ediyoruz ve sonrasında kız sanıyor ki numarasını alacağım.
Sonrasında güzel bir şekilde veda edip işime gücüme bakıyorum.
Kısacası: Yalnızlık bir eksiklik değil, seçimdir.
16 yaşındasın ve yaşın daha çooook küçük.
Hayatına elbet bir insan girecek sen sadece kendi özgüvenini inşa et (EGO yapma.) Mütevazi olmayı bil.
Gerisi gelecektir (Aşkı ne kadar ararsan aşktan o kadar uzaklaşırsın.) bırak o seni bulsun
Son düzenleme: