- Konu Sahibi Konu Sahibi
Senle konuşmak isterim eğer sende istersen cidden abi lik yapıyorsun23 ama ruhum 40 yaşında gibidir.
Instagram hesabımı yazmıştım yukarıya yazarsan memnun olurum
Senle konuşmak isterim eğer sende istersen cidden abi lik yapıyorsun23 ama ruhum 40 yaşında gibidir.
hocam bende aynıyım yaşıtlarım çorap değiştirir gibi sew değiştiriyor ben 1 tane olmadı bileHocam yalnızlık canına tak etti 16 senedir millet yarın sevgililer gününde ne hediye alsam diye düşünüyor benimde böyle derdim olsun ya resmen hshhs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam enstrüman çalmayı sevmem pek
kız olsam seni seçerdim pikaçu !Bir şey söylemek istiyorum ben 14 Şubat Sevgililer Günü saçmaladığını hiç önemsemiyorum benim için çok saçma bir gün. Çünkü bir insan sevdiğini ve değer verdiği insanı sadece yılda bir kereye özel olarak sevmez, her gün severim, içten, gönülden... Seven zaten sever Muharrem'cim! Sevginin şovu olmaz ben çok gereksiz görüyorum böyle günleri.
İyi hadi ekle bakalım istek attım, ismim BurakSenle konuşmak isterim eğer sende istersen cidden abi lik yapıyorsun
Instagram hesabımı yazmıştım yukarıya yazarsan memnun olurum
Kabul ettim sağolasın mesaj atabilirim demi?İyi hadi ekle bakalım istek attım, ismim Burak
E pikaçu gurubdan ayrıldıhocam bende aynıyım yaşıtlarım çorap değiştirir gibi sew değiştiriyor ben 1 tane olmadı bile
biz dürüst ve ciddi insan arıyoruz onlar bu işleri mutlu olmaktan çıkartıp vakit geçirmek amacıyla yapıyor kısaca bu yaştaki kızların çoğu bip.
kız olsam seni seçerdim pikaçu !
Ulen saat 23.00'ı geçmiş uyayayım ben. Sen bana mesajını at ben yarın da bakarım.Kabul ettim sağolasın mesaj atabilirim demi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
E pikaçu gurubdan ayrıldı
Attım bakalımUlen saat 23.00'ı geçmiş uyayayım ben. Sen bana mesajını at ben yarın da bakarım.
24 yaşındasınKonuyu ben açmadım bilginiz olsun sonradan multı hesap demeyin
Yaş 24 aynısı yarın 14 şubat amma herkes o hayalindekiler gibi değil
Bu çocuk aynı ben yağ
Eved24 yaşındasın
BekliyorumSen benim 3-4 sene önce ki halimsin. Yardım etmek isterim, kendi tecrübelerimden yola çıkarak.
Okul çıkışında yazacağım.Bekliyorum
5-6 yıl dışlanan sevgili işlerine karışmamış bir insan olarak sana söyleyeyim.Evet evet her zamanki gibi forumda dolaşırken sıradan olarakdan gördüğünüz yalnız kalan insarlardan biriyim bende...
Neden böyle bilmiyorum hiç arkadaşım olmadı,kız kankam olmadı,agam olmadı, ortamım olmadı,gel dışarıya çıkalım diyen olmadı ben hep bu dediklerimi yapanları izledim ve imrendim ama benim olmuyor tahminen boyum 1.78 1.80 filan 16 yaşındayım ve yine tahminen 76 kilo filan vardır tipimmi yok desem bilmiyorum o Allah vergisi ama bu yaşa kadar 1 tane bile arkadaşım olmazmı ya ortamlara karışmaya çalışıyorum kendimi belli etmeye çalışıyorum tek başıma cafelere gidiyorum burger King de filan takılıyorum para derdim yok çok şükür ama yalnızım ve bu beni içten içe yiyor okul desen okul hayatım sadece mesemde haftada 1 gün gidiyorum oradanda bile bile 1 arkadaş edinmiyorum hepsinin kanı bozuk kızlar desen oradaki erkeklerle takıldıları için pekde bir farkli değiller
Benim babam su tesisatçısı ve onlayım bu mesem bittiğinde hem ustalık hemde lise diplomasını alacağım neyse geçen gün babamla işteyim kapıyı yaşıtım bir kız açtı çalışırken beni izliyordu hissediyordum(6.hissim baya kuvvetlidir benim) ya insan bir bıçak istemekden utanırmı ben utandım ve de elim ayağıma dolaştı çok kötü bir gündü benim için ne yapayım ahali lütfen bir tavsiye verin psikolojik destek al deneyin zaten ailem bana en iyi desteği veriyor tek sıkıntı bende ben tipimdem böyle olduğunu düşünüyorum tipimi merak edenler istek atabilir ve bu rezilliği görebilirsiniz Instagram:mhrmince_42