hocam farketmez kendisi sadece valorant oynamak istiyor onun haricinde pek oyun oynamaz ona göre bi sistem lazyukseltmek için imkanın olacak mı
Apu olur buyuk ihtimalSistem alıcak 6k bütçesi var önerilerinizi bekliyoruz
Ama bunu uzun zaman yukseltemeyecem diyosan parçalardan 1 tik iyi al anakartla PSU yu . Kasa seçimine çok odaklanma hava akışı kablolara derken 3000 lira gidiyo boşver bir arada tutsun yeter sağını solunu açarsın delersin hava akışını saglarsinMesaj otomatik birleştirildi:
Yükseltme imkanın olacaksa anakarti ve güç kaynağını iyi al
hocam kasayı bana değil arkadaşa alcaz valo oynicak sadece artık nasıl bi kasa olursa ben tam bilmiyorum ondan ona göre bi sistem lazımAma bunu uzun zaman yukseltemeyecem diyosan parçalardan 1 tik iyi al anakartla PSU yu . Kasa seçimine çok odaklanma hava akışı kablolara derken 3000 lira gidiyo boşver bir arada tutsun yeter sağını solunu açarsın delersin hava akışını saglarsin
Amd nin anakartlari ucuzAma bunu uzun zaman yukseltemeyecem diyosan parçalardan 1 tik iyi al anakartla PSU yu . Kasa seçimine çok odaklanma hava akışı kablolara derken 3000 lira gidiyo boşver bir arada tutsun yeter sağını solunu açarsın delersin hava akışını saglarsin
6000 bütçeyle zaten pek bir seçeneği yok baksın en ucuzu u alsinhocam kasayı bana değil arkadaşa alcaz valo oynicak sadece artık nasıl bi kasa olursa ben tam bilmiyorum ondan ona göre bi sistem lazım
Çok dandik degilseAmd nin anakartlari ucuz
6000 bütçeyle zaten pek bir seçeneği yok baksın en ucuzu u alsin
Pek iyi olduğunu sanmıyorum ama 1000 lirayı kasaya vermek mantıklı değil soğutma falan diyolar git yandan soğuk ayarda sac kurutma makinesi tut torbaya buz koy onu kasanın içine koy vb. Bunu gibi düşünürsen daha birçok yöntem bulursun . Soğutucu alma işlemciden cikiyo zatenAmd nin anakartlari ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok dandik degilse
TX K3 2xUSB Fansız ATX Bilgisayar Kasası (TXCHK3) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TX K3 2xUSB Fansız ATX Bilgisayar Kasası (TXCHK3) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Al sana kasa
Amd nin anakartlari ucuz
Çok dandik degilse
TX K3 2xUSB Fansız ATX Bilgisayar Kasası (TXCHK3) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Al sana kasa
Pek iyi olduğunu sanmıyorum ama 1000 lirayı kasaya vermek mantıklı değil soğutma falan diyolar git yandan soğuk ayarda sac kurutma makinesi tut torbaya buz koy onu kasanın içine koy vb. Bunu gibi düşünürsen daha birçok yöntem bulursun . Soğutucu alma işlemciden cikiyor ttps://www.hepsiburada.com/canar-951rd-atx-bilgisayar-kasasi-psu-yok-p-HBV00000OWINR?magaza=g%C3%BCndembilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.61
Amd nin anakartlari ucuz
Çok dandik degilse
Al sana kasa
Pek iyi olduğunu sanmıyorum ama 1000 lirayı kasaya vermek mantıklı değil soğutma falan diyolar git yandan soğuk ayarda sac kurutma makinesi tut torbaya buz koy onu kasanın içine koy vb. Bunu gibi düşünürsen daha birçok yöntem bulursun . Soğutucu alma işlemciden cikiyo zaten
Bu daha ucuz mesela
bence uzay montaj 6400lü sistem toplanabilir. bazı parçaları 2. el alırsa iyi olur ssd ve işlemci gibiSistem alıcak 6k bütçesi var önerilerinizi bekliyoruz