Neler Yeni

Arkadaşa 6 k lık sistem yardımı

Ege efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Efe
Bence ekran kartı almamalisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır mı olacak toplayacak misin

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ozan Yılmaz
Ustam sağlam bir apu sistem dizerseniz çift kanal 16 gbli hem işlemcisi de güçlü olur ileride de güzel ekran kartı alınabilir onun dışında parça önerim yook

BerkW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence ekran kartı almamalisin

Hazır mı olacak toplayacak misin
hocam farketmez kendisi sadece valorant oynamak istiyor onun haricinde pek oyun oynamaz ona göre bi sistem lazım

Ege efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Efe
hocam farketmez kendisi sadece valorant oynamak istiyor onun haricinde pek oyun oynamaz ona göre bi sistem lazyukseltmek için imkanın olacak mı

Yükseltme imkanın olacaksa anakarti ve güç kaynağını iyi al

Ege efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Efe

Yükseltme imkanın olacaksa anakarti ve güç kaynağını iyi al
Ama bunu uzun zaman yukseltemeyecem diyosan parçalardan 1 tik iyi al anakartla PSU yu . Kasa seçimine çok odaklanma hava akışı kablolara derken 3000 lira gidiyo boşver bir arada tutsun yeter sağını solunu açarsın delersin hava akışını saglarsin

BerkW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama bunu uzun zaman yukseltemeyecem diyosan parçalardan 1 tik iyi al anakartla PSU yu . Kasa seçimine çok odaklanma hava akışı kablolara derken 3000 lira gidiyo boşver bir arada tutsun yeter sağını solunu açarsın delersin hava akışını saglarsin
hocam kasayı bana değil arkadaşa alcaz valo oynicak sadece artık nasıl bi kasa olursa ben tam bilmiyorum ondan ona göre bi sistem lazım

Ege efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Efe
Amd nin anakartlari ucuz
hocam kasayı bana değil arkadaşa alcaz valo oynicak sadece artık nasıl bi kasa olursa ben tam bilmiyorum ondan ona göre bi sistem lazım
6000 bütçeyle zaten pek bir seçeneği yok baksın en ucuzu u alsin

Amd nin anakartlari ucuz

Çok dandik degilse

Al sana kasa

Amd nin anakartlari ucuz

Çok dandik degilse

Al sana kasa
Pek iyi olduğunu sanmıyorum ama 1000 lirayı kasaya vermek mantıklı değil soğutma falan diyolar git yandan soğuk ayarda sac kurutma makinesi tut torbaya buz koy onu kasanın içine koy vb. Bunu gibi düşünürsen daha birçok yöntem bulursun . Soğutucu alma işlemciden cikiyo zaten

Amd nin anakartlari ucuz

Çok dandik degilse

Al sana kasa

Pek iyi olduğunu sanmıyorum ama 1000 lirayı kasaya vermek mantıklı değil soğutma falan diyolar git yandan soğuk ayarda sac kurutma makinesi tut torbaya buz koy onu kasanın içine koy vb. Bunu gibi düşünürsen daha birçok yöntem bulursun . Soğutucu alma işlemciden cikiyor ttps://www.hepsiburada.com/canar-951rd-atx-bilgisayar-kasasi-psu-yok-p-HBV00000OWINR?magaza=g%C3%BCndembilgisayar&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.61

Bu daha ucuz mesela

Amd nin anakartlari ucuz

Çok dandik degilse

Al sana kasa

Pek iyi olduğunu sanmıyorum ama 1000 lirayı kasaya vermek mantıklı değil soğutma falan diyolar git yandan soğuk ayarda sac kurutma makinesi tut torbaya buz koy onu kasanın içine koy vb. Bunu gibi düşünürsen daha birçok yöntem bulursun . Soğutucu alma işlemciden cikiyo zaten

Bu daha ucuz mesela

Mikrofonla kulaklıkla uğraşmayın bence ama illa ses kasicam diye tutturusa bimde a101 de satılan ucuz kulaklıklar dan alsin . Klavyesi mausu yoksa aynı şekilde orda çok ucuza bulabilir hiç şekil aramasın o klavyeden tek beklentin tuşların çalışması olsun . Mesela ben a101 den aldım çakma memnunum hatta RGB leri var ama sadece görüntü kirliliği oluşturuyor ama işimi görüyor oda bunu yapsın

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Asrock B450 Anakart DDR4: 350 TL

Toshiba M2 SSD 500 TL: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ook-toshiba-512gb-m.2-ssd-93-1011558491/detay

Coolermaster kasa + FSP PSU + 450 TL : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...master-kasa-plus-fsp-460w-psu-944792685/detay

Corsair vengeance 8x2 16 gb ddr4 3000mhz ram 900 TL: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...x2-16-gb-ram-hatasiz-3000-mhz-997112877/detay

RX580 4 GB Ekran Kartı 2500 TL: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...sifir-ayarinda-oyun-canavari-1042222758/detay

Ryzen 5 1600af işlemci 1600 TL:https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ryzen-1600af-12nm-tertemizz-1039335948/detay

İşlemci:Ryzen 5 1600af
Anakart:Asrock B450
Ram:Corsair Vengeance 16 GB 8X2 DDR4 3000MHz
SSD:Toshiba 512 MB M2 SSD
Kasa:Coolermaster
PSU: FSP 460W

bu fiyata daha iyisi çok zor

predator

80+ Silver
Sistem alıcak 6k bütçesi var önerilerinizi bekliyoruz
bence uzay montaj 6400lü sistem toplanabilir. bazı parçaları 2. el alırsa iyi olur ssd ve işlemci gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,213
Üyeler
167,278
Son üye
Mahmutaybar
Top Bottom