tamam 4 modul ceviririm .) seni mi kiricam, cansin canAnakartı B550 AORUS MASTER yap reis, ondaki VRM daha iyi, şaka değil bu . RAM'leri 4 modül yapsak daha güzel gözükür, iCUE'da zaten zibilyon tane efekt var.
psu cok efso.PSU hakkin da bilgim yok gerisi mükemmel
Kralsın be! Bir de anakartı Asus yapsak olmuyor mu? iCUE desteği var Asus anakartların, tüm RGB ışıkları iCUE'dan kontrol edersin, nasıl fikir?tamam 4 modul ceviririm .) seni mi kiricam, cansin can
Bir de orada 3000 € yazıyor yoksa ben mi yanlış gördümtamam 4 modul ceviririm .) seni mi kiricam, cansin can
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU cok efso.
Bequiet dedin mi ohoho kalite dostum.
Evet 3000 € yazıyor şaka gibi.Ağlıycam...Bir de orada 3000 € yazıyor yoksa ben mi yanlış gördüm
Dur mendil getireyim beraber ağlıyalimEvet 3000 € yazıyor şaka gibi.Ağlıycam...
Kralsın be! Bir de anakartı Asus yapsak olmuyor mu? iCUE desteği var Asus anakartların, tüm RGB ışıkları iCUE'dan kontrol edersin, nasıl fikir?
evet 3000 euro dostum. dogru gördünBir de orada 3000 € yazıyor yoksa ben mi yanlış gördüm
onu zaten planladik reis.Bu sisteme bir Hydro Series H150i Pro RGB olmazsa olmaz şimdi
belki asus hero x570 gecer arkdadas. bi ikna edim.Kralsın be! Bir de anakartı Asus yapsak olmuyor mu? iCUE desteği var Asus anakartların, tüm RGB ışıkları iCUE'dan kontrol edersin, nasıl fikir?