K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Bebekten ban yiyo mu arkadaş soruyo daKüfürden banlanmaz sadece -18 (çocuk) cinsel içerikli video veya fotoğraf atanlar ban yer
Bebekten ban yiyo mu arkadaş soruyo daKüfürden banlanmaz sadece -18 (çocuk) cinsel içerikli video veya fotoğraf atanlar ban yer
Kullanıcı adı ve trol uyumu.ustalar ben arkadaşı whatsapptan şakasına repledimde adam ban yedi. şikayeti nasıl geri çekebilirim veya nasıl banını açbiliriz
Bende onu düşündüm uçtan uca şifreleme ne anlamı kaldı o zamanHani whatsapp mesaj yada video hiç biŕseyi görmüyordü.demekki yeri gelince hepsini görüyor
Sikayet ettigin zaman uyariyor zaten bu mesajlar whatsappa iletilecek diye.Hani whatsapp mesaj yada video hiç biŕseyi görmüyordü.demekki yeri gelince hepsini görüyor
sikayet ettigin zaman whatsappa iletilecektir diyor zaten.Bende onu düşündüm uçtan uca şifreleme ne anlamı kaldı o zaman
İnstada bi ara ban yedirtiyo diye dolaşan sahilde sansürlü bi foto vardı sansürün arkasında çocuk çıplaklığı varmış sansürlü olmasına rağmen ban yedimHocam siz neyden ban yemiştiniz bilgi verebilir misiniz ?