Sllent
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Havalı olmak için söyledin demedim ki, yazı biçimin öyle.Havalı olması için söylemedim zaten. Amacım o bile değil
Havalı olmak için söyledin demedim ki, yazı biçimin öyle.Havalı olması için söylemedim zaten. Amacım o bile değil
Bazı tekeller veriyor.50'lik viski içecek parayı nerden bulmuş bu bücür. Gelişiminde bir sıkıntı olmaz ancak bu kadar erken yaşta alkol oranı çok yüksek olan bir içkiyi sürekli içmesi iyi değil. Karaciğerine zarar verir. Erken yaşta yataklara düşer. Ayda bir falan içsin içecekse. Hem 18'in altında değil mi bu oğlan? Nasıl alabiliyor?
Nadir şekilde içse zararını değil faydasını görür evet. Viski'nin faydası da var.Ayda 1 kere içse sıkıntı yaşamaz diyorsunuz doğru mu
Bazı tekeller veriyor.
Yaptıkları yasadışı ama. Normalde vermemeleri lazım.Alma konusunda hiçbir engel yok ki, mahalle arasındaki her bakkal market veriyor para kazanmak için.
Umursadıklarını düşünmüyorum.Birisi şikayet etmediği sürece devam ederler.Şikayet edildikten sonra satmayı bırakırlar sonra tekrar başlarlar.Yaptıkları yasadışı ama. Normalde vermemeleri lazım.
tanıdğı büyük birinden alıyordur veya aldırıyordur.50'lik viski içecek parayı nerden bulmuş bu bücür. Gelişiminde bir sıkıntı olmaz ancak bu kadar erken yaşta alkol oranı çok yüksek olan bir içkiyi sürekli içmesi iyi değil. Karaciğerine zarar verir. Erken yaşta yataklara düşer. Ayda bir falan içsin içecekse. Hem 18'in altında değil mi bu oğlan? Nasıl alabiliyor?
18 yasidnan once kullanilan sigara, alkol boy uzamasini engelleyebilirBüyümede sıkıntı yaşar mı
Hocam bazı tekeller satıyor maalesef.Hem 18'in altında değil mi bu oğlan? Nasıl alabiliyor?