takma knk kazığı yiyen arkadaşıngeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
bu sistem yerine hangi sistemi alabilirdi
takma knk kazığı yiyen arkadaşıngeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
25k ya 3070ti alıyon kanka ne 2060 ıparayı yaksam daha mutlu olurdum 25 k ya en az 2060 alırdı geçmiş olsun
rgb varsa 20k verir. CMD ile windowsu etkinleştir orjinal de ondanda 2k alırsın 22kAcaba bu çocuğa yayın bilgisayarı diye benim emektarı satabilir miyim 5 6kya alsa efsane olur
Led döşeriz içine ya en fazlargb varsa 20k verir. CMD ile windowsu etkinleştir orjinal de ondanda 2k alırsın 22k
Ramin tek kanal olmasına da gülebilirsinPardon windows parasını görmemeişim ona güleyim
Benim aldıklarım hep indirimden 1 sene içerisinde harcadığım para 12k tl i7 10750h rtx 3060 16 gb ram 500 gb m2 ssd notebook + 1k tl James Donkey 1 tb m2 ssd + 150 tl msi mouse + 500 tl corsair void elite 7.1 kulaklık + 600 tl Razer blackwidow v3 green switch mekanik klavye + 80 tl 70x30 rgb mouspad + 100 tl notebook soğutucu + 30 tl gamepower rgb mouse pad + 1 tl gamepower magnus kulaklık + 650 tl 2. el çok temiz xbox 9. nesil gamepad + 1400 tl 350 oyun 165 dlc toplam indirimli 16.500 tl (indirimsiz fiyatları pc + donanım 33.524 tl. Oyunlar indirimsiz 27.200 tl) sağlam kazıklanmış arkadaşınız ben bu sisteme bu para verildiğini gördüm galibe ben beleşe almışım dedimgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
benim arkadaş okul için notebook aldı asus internete babası güvenmedi vatanda kazıklandı ve windows 10 da almış bide arkadaşa baya sövmüştümBenim arkadaşımda vatandan 18k ya gtx 1660 sistem almıştı ben o sıra 10kya 2060 li sistem almıştım. Öğrendiğimizde makarası döndü aramızda.
satan yere dolandırıcılıktan soruşturma açılmalı bu negeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı