buneeeeeegeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
bu sistem yerine hangi sistemi alabilirdi
iyi mi olmuş denir geçmiş olsun mu denir bilemedimarkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi ald
Nereden aldı bu kazığı?geçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
Üffff iyi bir kazığı sokmuşlar arkadaşına benim bile içim acıdıgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
AYNEN **25k ya 3070ti alıyon kanka ne 2060 ı
eski arkadaşım olurdugeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
kazık dan ötegeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
nerden almış camidenmigeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
ya vatan ya mediamarkt bu antivirüs te kitlemişler asdfASIPDFJASIDFJSADFgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı