buneeeeeegeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
bu sistem yerine hangi sistemi alabilirdi![]()
iyi mi olmuş denir geçmiş olsun mu denir bilemedimarkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi ald
Nereden aldı bu kazığı?geçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
Üffff iyi bir kazığı sokmuşlar arkadaşına benim bile içim acıdıgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı![]()
AYNEN **25k ya 3070ti alıyon kanka ne 2060 ı
eski arkadaşım olurdugeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
kazık dan ötegeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
nerden almış camidenmigeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
ya vatan ya mediamarkt bu antivirüs te kitlemişler asdfASIPDFJASIDFJSADFgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı