BabaVoss7
80+ Silver
Para çok yanlış kişilerde be kralbabası tek bi müşterisinden 15k civarı alıyo
Para çok yanlış kişilerde be kralbabası tek bi müşterisinden 15k civarı alıyo
Çocuğun imkanı varsa hemen iade versin bu fiyata adama everest ekipman vermişler ölene kadar dalga geç çocuklageçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
bu sistem yerine hangi sistemi alabilirdi
babası bu kadar yetenekliyse neden bu kadar kötü sistem toplamışlarbabası tek bi müşterisinden 15k civarı alıyo
bence iyi olmuş şimdi 1660 ti la oynasıngeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
Yav hadi ailesi vatana güvendi başka yerden alamıyor falan diyelim bunu da mı almadı gitti kazık yediwin hariç 10 k ya rahat toplanırdı diye düşünüyorum
Büyükkkkkkkkk geçmiş olsungeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
gitti tavukEyvaaaaah! Gitti paralar!!!
pc konusunda hiçbir bilgileri yoktu siz iyi bilirsiniz diyip toplatmışlar...Yav hadi ailesi vatana güvendi başka yerden alamıyor falan diyelim bunu da mı almadı gitti kazık yedi
INTEL I3 10105F-ASUS GTX1660 TI OC-EX-H510M-V3-KIOXIA 240GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 10105F-ASUS GTX1660 TI OC-EX-H510M-V3-KIOXIA 240GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Geçmiş olsun.geçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
HAVAYA UÇTUM DAYI KLDSQLDSQHNDJJLSQDNSQDQAlıntıyı görüntüle
DFDASASDFFSADFSDAFDSA BU NE LA