kazıgın allahı vallageçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
bu sistem yerine hangi sistemi alabilirdi
1. sorun işlemci ekran kartına göre fazla abartı lmış
2. rtx serisi alırdı çok rahat
3.Ssd kötü
4.Rami bari dual-channel alsaymış
5.Ekipmanlari o kadar berbat seçmişki elinde kalıcak ben diyim
6.Windows yazılımına 3k para saymış halbuki win key alabilirdi 10tl ye birebir aynı hizmeti.
parayı yaksam daha mutlu olurdum 25 k ya en az 2060 alırdı geçmiş olsungeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
10k'ya falan işlemci odaklı anakart ram kasa vs. toplayıp sonra ikinci el 4-5k'ya rtx 2060 almak acayip mantıklı olurdugeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
Kanki nası ya Windowsa 3 k verilir mi, insan hiç açıp kendi sitesinedemi bakmaz orda bile daha ucuz. Sıfır araştırmayla gitmiş almış hazır sistem yazsa bile yeter google yani, 2010 da yaşamıyoruz ki bu ne kazık böle araştırın azcık.geçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
25k yı fırlatıp çöpe atmışgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı