kanki yediremiyorsan o senin sorunun
kanki yediremiyorsan o senin sorunun
Ne alaka? Burda 8000 tl ye çok berbat bir sistem toplanmış. Tamam parçalar iyi ama fiyata göre çöp.kanki yediremiyorsan o senin sorunun
Daha iyisini atabilir misin?Ne alaka? Burda 8000 TL ye çok berbat bir sistem toplanmış. Tamam parçalar iyi ama fiyata göre çöp.
fiyatının ne kadar olması lazım paşam 4000tl fln mıNe alaka? Burda 8000 TL ye çok berbat bir sistem toplanmış. Tamam parçalar iyi ama fiyata göre çöp.
Hocam ne yalan söyliyim çipler hakkında bir bilgim yok ama ballistix daha kaliteliO zaman Crucial Ballistix ile değiştireyim. Çipleri daha kaliteli olur değil mi?
Birincisi paşamlı vs konuştuğunuzdan raporladım. İkincisi 4000 tl imkansız. Üçüncüsü bu fiyata hazır sistemler daha ucuza denk geliyor gidin inceleyin.fiyatının ne kadar olması lazım paşam 4000tl fln mı
Almışken tepe noktadan alalım diye düşündüm. 200TL aşağısına A2000 var okuma yazmada 1GB fark nerdeyse. O yüzden samsung tercih ettim.Hocam bence ramleri değişmelisin.
Ayrıca samsung m.2 SSD bence gereksiz, tabii full render vs. işleri ile uğraşmayacak ise.
Son olarak RTX 2060 3700TL nasıl olur ya bir kaç ay önce 2700TL idi. Çok değişmiş fiyatlar.
et banane ve sen herhalde dalga geçiyorsunBirincisi paşamlı vs konuştuğunuzdan raporladım. İkincisi 4000 TL imkansız. Üçüncüsü bu fiyata hazır sistemler daha ucuza denk geliyor gidin inceleyin.
Yanlış bilgi verdiğini kabul etsen öleceksin sanki.Birincisi paşamlı vs konuştuğunuzdan raporladım. İkincisi 4000 TL imkansız. Üçüncüsü bu fiyata hazır sistemler daha ucuza denk geliyor gidin inceleyin.