Vlu Thinwater
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 139
- İsim
- Vlu Thinwater
- Bütçe
- 55000
Kankam ben bayadır Battlefield bir oynamak istiyordum bir de bir oyun var bilir misin bilmiyorum ready or not diye tam bizim yaptığımız iş o oyunu da görüyordum ama oynayamıyordum. Şöyle arada işten vakit bulduğum zaman yeri gelir online yeri gelir ekipçe yeri gelin hikayeli bir oyun oynamak istiyorum ama arada oynayacağım için de full fps oynamak istiyorum. Bunun için bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum uzun yıllarca kullanabileceğim Marc’a model fark etmez fiyat performans olan geleceğin oyunlarını da oynatacak en azından Battlefield bir, Call of duty Modern Warfare üç full FPs’de oynatacak bir bilgisayar arıyorum
Arkadaşlar arkadaşım şöyle bir yazıyla 50 55klık bi laptop önerisi istedi. Bu oyunları rahat oynamak ve uzun süreli bir laptopu olmasını istiyor. Bu bütçede maks 55k yani , en iyi sorunsuz ne alinir önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim herkese
Arkadaşlar arkadaşım şöyle bir yazıyla 50 55klık bi laptop önerisi istedi. Bu oyunları rahat oynamak ve uzun süreli bir laptopu olmasını istiyor. Bu bütçede maks 55k yani , en iyi sorunsuz ne alinir önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim herkese