𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 tedebbür ehli Moderatör Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 17,925 En İyi Cevap 26 16 Haziran 2020 #27 Alposki yazmış: kızmadım ki kızdığımı nerden çıkarıyorsunuz? Devamı için tıklayın... Ben sana kızdın demedim ki? Arkadaşım alsa kızmam dedim.
Alposki yazmış: kızmadım ki kızdığımı nerden çıkarıyorsunuz? Devamı için tıklayın... Ben sana kızdın demedim ki? Arkadaşım alsa kızmam dedim.
Alposki 80+ Silver Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 3,084 Dahası Reaksiyon skoru 2,527 İsim Alp Yalçın 16 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 keremcnsz24 yazmış: Ben sana kızdın demedim ki? Arkadaşım alsa kızmam dedim. Devamı için tıklayın... tamam hocam haklısın Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Haziran 2020 keremcnsz24 yazmış: Ben sana kızdın demedim ki? Arkadaşım alsa kızmam dedim. Devamı için tıklayın... kızmazdım kızmazdım diye üst üste kullanınca ondan öyle bir yargıya vardım.
keremcnsz24 yazmış: Ben sana kızdın demedim ki? Arkadaşım alsa kızmam dedim. Devamı için tıklayın... tamam hocam haklısın Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Haziran 2020 keremcnsz24 yazmış: Ben sana kızdın demedim ki? Arkadaşım alsa kızmam dedim. Devamı için tıklayın... kızmazdım kızmazdım diye üst üste kullanınca ondan öyle bir yargıya vardım.