Neler Yeni

Yardım Arkadaşım Kasayı BEZLEMİŞ Şaka Gibi OLAY😱🤣

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,865
İsim
Orkun
Yok hocam takili olsada yemiyor denedim muhtemelen supply i yanmiş
Geçmiş olsun, o şekilde bez takmak toz geçirmesin diye aşırı mantıksız zaten. Bütün hava geçirgenliğini %10 a falan düşürmüş.
Plastik sineklik telleri oluyor genelde yapanlar o şekilde yapıyor en azından hava akışını engellememesi için.
Anakarta bağlı güç kablolarını vs. kontrol edin onlarda bir sıkıntı olabilir ya da ekran kartı bazen soketten dışarı çıkıyor bir ucu ekrana görüntü gelmiyor olabilir.

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Musa
Selamlar,

Bi arkadaşim var 1 aydir böyle kullanmış toz girmesin diye bezle kapatmış kafaya bak bugunde diyor ekrana görüntü gelmiyor.

Üst fan girişinide boyle bezlemiş. Gülsemmi ağlasam mi bilemedimm

GÜNCEL: BEZLERİ SÖKTÜM 10DK BEKLEDİM GÖRÜNTÜ GELDİ 🤣🤣
Alıntıyı görüntüle
Üstüne de dantel koydun mu tam olurdu

Geçmiş olsun, o şekilde bez takmak toz geçirmesin diye aşırı mantıksız zaten. Bütün hava geçirgenliğini %10 a falan düşürmüş.
Plastik sineklik telleri oluyor genelde yapanlar o şekilde yapıyor en azından hava akışını engellememesi için.
Anakarta bağlı güç kablolarını vs. kontrol edin onlarda bir sıkıntı olabilir ya da ekran kartı bazen soketten dışarı çıkıyor bir ucu ekrana görüntü gelmiyor olabilir.
Allahtan söktüm hepsini 10dk bekledim goruntu geldi supply yandi sanmiştim :D inş tekrar bezlemez fan cikislarini😅

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Osman
Power tuşunun altını açık bırakmış. Muhtemelen oradan toz girdi ve bozdu.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,865
İsim
Orkun
Allahtan söktüm hepsini 10dk bekledim goruntu geldi supply yandi sanmiştim :D inş tekrar bezlemez fan cikislarini😅
Abi bana kalırsa hiçbir şey yapmaya gerek yok, toz direkt olarak vermez bilgisayara. Yıldan yıla kasanın içini açıp bir hava tuttun mu tertemiz olur. Ki yıldan yıla yapmaya bile gerek yok. İşyerindeki bilgisayarları temizlerken içinden 2 avuç toz çıkıyor, o tozlar 10 yıldır hiç temizlenmemiş ve tıkır tıkır çalışıyordu makineler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,727
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom