Neler Yeni

arkadaşım mouse alacak öneri

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf aydın
aliexpresste 600 TL halbuki hadi vergiler kargo derken 400 TL ekstrası olsa bile gereksiz pahalı ama ne yazık ki satıcılar buraya gönderim sağlamıyor
Sizin kullandiginiz mouselernz varmi hocam 😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanki tuf veya haste daha iyi gibi tabi tarama hızına göre bakılırsa https://www.epey.com/klavye-mouse/k...lorious-model-o-minus_asus-tuf-gaming-m4-air/
Haste ve m4 denk zaten hocam

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
her kral gibi 50 liralık rampage ile başlayıp artık öldüğünü görünce rival 3e geçip ağır sövdüm ve steelseriesten soğudum (CPI olayı yüzünden mousea alışamadım) ondan sonra viper miniye geçtim bu yaz para biriktirip vxe r1 pro+dongle yapmayı düşünüyorum çünkü viper mininin scroll tuşu sapıtmaya başladı o yüzden adam gibi bir şey arıyorum

Haste ve m4 denk zaten hocam
haste bir tık tarama hızı iyi ama asusun da gramı düşük yani hemen hemen aynı tabi 3395teki tarama hızlarına ulaşamıyor ama yine de vasat değiller

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf aydın
her kral gibi 50 liralık rampage ile başlayıp artık öldüğünü görünce rival 3e geçip ağır sövdüm ve steelseriesten soğudum (CPI olayı yüzünden mousea alışamadım) ondan sonra viper miniye geçtim bu yaz para biriktirip vxe r1 pro+dongle yapmayı düşünüyorum çünkü viper mininin scroll tuşu sapıtmaya başladı o yüzden adam gibi bir şey arıyorum

haste bir tık tarama hızı iyi ama asusun da gramı düşük yani hemen hemen aynı tabi 3395teki tarama hızlarına ulaşamıyor ama yine de vasat değiller
Bence hissedileblr bi fark yoktur hocam sensor konusunda

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
Bence hissedileblr bi fark yoktur hocam sensor konusunda
gloriousun tıklama ömrü 20 milyon olmasaydı sorun değildi ama diğerleri standart 60 milyon olduğundan biraz ömrü hızlı biter gibi duruyor,hyperx ile asus arasındaki tek fark ise büyük ihtimalle hyperxin yazılımı daha iyidir o yüzden bence haste bu fiyat bandında en iyi seçim

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf aydın

Bende 65 tl lik James Donkey 112s ile basladim sjjsjsj bunaldim zowie ec2 e gectim ondanda bunaldim model o wireless e gectim elime oturmadi filan para gg oldu jsjsjs sonra darmo shark m3s e gectim fena degil ama mcu su iyi degil bazi padlerde taliliyor filan 3 ay sonra da pulsarin x2a s mouse sini alicam 😃

gloriousun tıklama ömrü 20 milyon olmasaydı sorun değildi ama diğerleri standart 60 milyon olduğundan biraz ömrü hızlı biter gibi duruyor,hyperx ile asus arasındaki tek fark ise büyük ihtimalle hyperxin yazılımı daha iyidir o yüzden bence haste bu fiyat bandında en iyi seçim
Katiliyorum hocam haste bencede bu fiata iyi bi mouse

Hocam parani briktirme e devam et wraith te kasim indrmleri de baya iyi indrm yiyor tum ekipmanlarda ozamana kadar briktir yani hatta mouse+mousepad de veriyor lar baya iyi kapmanya oluyor wraith te

Son düzenleme:

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
Bende 65 TL lik James Donkey 112s ile basladim sjjsjsj bunaldim zowie ec2 e gectim ondanda bunaldim model o wireless e gectim elime oturmadi filan para gg oldu jsjsjs sonra darmo shark m3s e gectim fena degil ama mcu su iyi degil bazi padlerde taliliyor filan 3 ay sonra da pulsarin x2a s mouse sini alicam 😃

ikea lanespelaremi aldım bir tek mouse kaldı tabi mouse işi çok kafa ütülüyor mcu sensör işte yok zaman geçince switchlerde gıcırtı geliyor derken en son vxe r1i buldum bu mousea bile laf eden birisi çıktı ama bundan iyisi dediğim gibi 6000lerde başlıyor artık sıkıntı olmasın diye dongleını da alacağım "delay" olmazsa bu mousedan iyisi yok yine olsa bile viper miniden geçeceğim için dağlar kadar fark edeceği için sıkıntı yok ama işte 300 mouse inceleyen insanların en küçük eleştrilerini dinlemek sanki kötüymüş izlenimi oluşturuyor

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf aydın
ikea lanespelaremi aldım bir tek mouse kaldı tabi mouse işi çok kafa ütülüyor mcu sensör işte yok zaman geçince switchlerde gıcırtı geliyor derken en son vxe r1i buldum bu mousea bile laf eden birisi çıktı ama bundan iyisi dediğim gibi 6000lerde başlıyor artık sıkıntı olmasın diye dongleını da alacağım "delay" olmazsa bu mousedan iyisi yok yine olsa bile viper miniden geçeceğim için dağlar kadar fark edeceği için sıkıntı yok ama işte 300 mouse inceleyen insanların en küçük eleştrilerini dinlemek sanki kötüymüş izlenimi oluşturuyor
hocam viper mini den sonra çağ atlarsın
ben normal viper 8k da kullandım ama kablosuz bi ayrı oluyor yani
alcam bu mouse i 5k ya gelcek zaten wraith e :cry::cry::cry:

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
Bende 65 TL lik James Donkey 112s ile basladim sjjsjsj bunaldim zowie ec2 e gectim ondanda bunaldim model o wireless e gectim elime oturmadi filan para gg oldu jsjsjs sonra darmo shark m3s e gectim fena degil ama mcu su iyi degil bazi padlerde taliliyor filan 3 ay sonra da pulsarin x2a s mouse sini alicam 😃

Hocam parani briktirme e devam et wraith te kasim indrmleri de baya iyi indrm yiyor tum ekipmanlarda ozamana kadar briktir yani hatta mouse+mousepad de veriyor lar baya iyi kapmanya oluyor wraith te
Kasıma kadar çokmuş be neyse o zaman viper mini ile devam keşke scrollu bozulmasaydı optik switch olayı falan razer güzel de biraz hızlı ömrü bitti umarım o zamana kadar daha iyi modeller gelir

Gönülde viper pro v3 var ama işte o kadar fiyat farkına da esporcu yapmadığı için gereksiz geliyor bir yerden sonra 3395 sensör nordic mcu dahası fasa fiso

success

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf aydın
mousepad aşırı önemli bence cogu kişi atlıyor
ikea nın mousepadı de ben ce cok iyi qck dan daha iyi
bendeki mousepadlar : zowie gsr & steelseries qck howl csgo edition & x-raypad aqua controll zero

Kasıma kadar çokmuş be neyse o zaman viper mini ile devam keşke scrollu bozulmasaydı optik switch olayı falan razer güzel de biraz hızlı ömrü bitti umarım o zamana kadar daha iyi modeller gelir

Gönülde viper pro v3 var ama işte o kadar fiyat farkına da esporcu yapmadığı için gereksiz geliyor bir yerden sonra 3395 sensör nordic mcu dahası fasa fiso
Hocam v3 pro cok güzel mouse malesef elime oturmuyor claw grip tuttugum için ec2 e alışana kadar bi ömür gitti zaten jasdajskdasjdk

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
hocam adam delay oluyo diyo ya of

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
hocam adam delay oluyo diyo ya of
Vxe r1 de bir tek o eleştirmiş diğer insanlar öve öve kullanıyor zaten önerdiğim model bu değil hyperx haste kablolu olduğundan delay olması imkansız

alqod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
mustafa
Vxe r1 de bir tek o eleştirmiş diğer insanlar öve öve kullanıyor zaten önerdiğim model bu değil hyperx haste kablolu olduğundan delay olması imkansız
hyperx haste nasıldır hocam

Top Bottom