Arkadaşım yurt dışından ps5,ekran kartı ve 1 adet ps4 dualshock getirebilir mi?

Reaksiyon skoru
41
Arkadaşım yabancı yani Türk değil. Şuan 1 tane kesin ps4 dualshock getiricek.Bunun yanında 1 ps5 ve 1 ekran kartı getirse sorun çıkar mı yada şöyle

1-dualshock-ps5-ekran kartı
2-dualshock-ps5
3-dualshock-ekran kartı

Ne gibi sorunlar olabilir ve çözüm önerileri neler yapılabilir.Mesela ekran kartı kutusundan çıkarılabilir.
Bildiğim kadarı ile hediye olarak her üründen 1 tane getirebiliyoruz yada kendi ürünüm diyebiliyoruz.

Kutusuz bir şekilde sorun olmaz.

Arkadaşım yabancı yani Türk değil. Şuan 1 tane kesin ps4 dualshock getiricek.Bunun yanında 1 ps5 ve 1 ekran kartı getirse sorun çıkar mı yada şöyle

1-dualshock-ps5-ekran kartı
2-dualshock-ps5
3-dualshock-ekran kartı

Ne gibi sorunlar olabilir ve çözüm önerileri neler yapılabilir.Mesela ekran kartı kutusundan çıkarılabilir.
Bildiğim kadarı ile hediye olarak her üründen 1 tane getirebiliyoruz yada kendi ürünüm diyebiliyoruz.
kutusuz ve kullanılmış şekilde getirmesi en iyisi olur şahsi ürünlerinizle problem yaşamıyorsunuz çünkü fakat kutulu vs. yepisyeni olduğunda vergi vs. kitliyorlar aşırı derecede.

ps5 kutulu olmalı , dualshocku ucakta yanına alabilir kutusuız olsada olur ben kullanıcam.Ps5 i satmaya calısıcam dolayısı ile kutulu olması gerekli. Ben yurtdısından gelirken ps4 getirdim kutulu hiç sorun olmadı durdurmadılar bile.

Ekran kartını kutusuz bir şekilde nasıl getirebilir zarar görmez mi?

Evet arkadaşlar yok mu daha önce böyle bir şey tecrübe eden ya da bilgi sahibi olan? Araştırmalarıma göre aynı üründen 2 tane bile getirebiliyor muşuz ancak 1 isi hediye diğeri kendi malım diyerek(yani kutusuz).

Geri