Neler Yeni

Arkadaşıma Köpek çetesi saldırmaya çalıştı

gamescity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
citygames
Merhaba yaklaşık olarak 1 haftadır hastaneden çıkamıyorum bundan 1 ay önce kardeş dediğimin arkadaşıma evine giderken 15 adet köpek saldırmaya kalkıştı arkadaşım köpeklerden kurtulmaya çalışırken bir esnaf görmüş ve ilk önce arkadaşımı kurtarmış ve sonra da arkadaşımı köpeklere saldırdığını suçlayarak arkadaşımı dövmeye başlamış arkadaşımı çevre esnaflar zor kurtarmış zaten çocuk daha fazla dayanamamış ve bayılmış hastanede açmış gözlerini bacağında 12 dikiş olmak üzere 2 kolunda toplam 20 adet dikiş sırt bölgesinde çatlaklar ve yaklaşık 1 aydır hastanede yatıyor ama şu an durumu daha iyi ve buna rağmen hala köpek seviciler köpekler candır diyor kusura bakmayın ama benim için insan canı daha önemli hayırlı geceler.

Bu konu hakkında düşünceleriniz olursa yazabilirsiniz.

gamescity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
citygames
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
köpekler toplatılmaya başlanmış diye okudum bugün.
dostum hepsi bahane topladıkları falan yok benim oturduğum yerde 20 bin adet köpek geziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

2019 yılından berri mahalleli şikayet ediyor sürekli ama ilgilenen yok

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
köpekler toplatılmaya başlanmış diye okudum bugün.
Türkiye'de çözülmeyecek bazı sorunlar ve alınmayacak bazı önlemler vardır maalesef ki köpek sorunu da bunlardan biri. Deprem için önlem, mülteci, ekonomi vb.

Shix2x

80+ Bronze
Haberlerde gördüğüm olay galiba bu. Belediyeler işini yapsa hiç sorun kalmayacak da işte.

gamescity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
citygames
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu güncellemesi: yaklaşık 2 dakika önce arkadaşımın doktoru tamamen iyileştiğini söyledi ama ne olur ne olmaz diye 2 gün daha hastanede kalacakmış sırtındaki çatlak tamamen kapanmış dikişlerinide 5 gün sonra çıkartıyorlar

Zzabuza

80+
dostum hepsi bahane topladıkları falan yok benim oturduğum yerde 20 bin adet köpek geziyor

2019 yılından berri mahalleli şikayet ediyor sürekli ama ilgilenen yok
İçişleri bakanı canlı yayında bizzat talimat verdi. Bir yerleri yiyen toplamasın dedi alttan alttan.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Ege
Köpek severler nerede

Köpekler uyutulmasın diyenlere bi köpek saldırsa da görelim.

@MufasaBoss aynısı senin başına gelse gülebilecekmiydin?

Merhaba yaklaşık olarak 1 haftadır hastaneden çıkamıyorum bundan 1 ay önce kardeş dediğimin arkadaşıma evine giderken 15 adet köpek saldırmaya kalkıştı arkadaşım köpeklerden kurtulmaya çalışırken bir esnaf görmüş ve ilk önce arkadaşımı kurtarmış ve sonra da arkadaşımı köpeklere saldırdığını suçlayarak arkadaşımı dövmeye başlamış arkadaşımı çevre esnaflar zor kurtarmış zaten çocuk daha fazla dayanamamış ve bayılmış hastanede açmış gözlerini bacağında 12 dikiş olmak üzere 2 kolunda toplam 20 adet dikiş sırt bölgesinde çatlaklar ve yaklaşık 1 aydır hastanede yatıyor ama şu an durumu daha iyi ve buna rağmen hala köpek seviciler köpekler candır diyor kusura bakmayın ama benim için insan canı daha önemli hayırlı geceler.

Bu konu hakkında düşünceleriniz olursa yazabilirsiniz.
geçmiş olsun ama bu bakış açısı yanlış
insanlar yokken hayvanlar vardı dünyada biz onların yaşam alanlarını işgal ettik
herkes yerini bilecek dostum insanlık yok olursa dünya rahatlayacak sorun biziz

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
geçmiş olsun ama bu bakış açısı yanlış
insanlar yokken hayvanlar vardı dünyada biz onların yaşam alanlarını işgal ettik
herkes yerini bilecek dostum insanlık yok olursa dünya rahatlayacak sorun biziz
Köpeklerin doğal yaşam alanı? Aynen reis aynen. Köpekleri insanlardan ayır bakayım tek başlarına kaç gün yaşayabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,066,825
Üyeler
169,480
Son üye
Glaci
Top Bottom