Arkadaşıma Köpek çetesi saldırmaya çalıştı

gamescity

80+
Reaksiyon skoru
27
Merhaba yaklaşık olarak 1 haftadır hastaneden çıkamıyorum bundan 1 ay önce kardeş dediğimin arkadaşıma evine giderken 15 adet köpek saldırmaya kalkıştı arkadaşım köpeklerden kurtulmaya çalışırken bir esnaf görmüş ve ilk önce arkadaşımı kurtarmış ve sonra da arkadaşımı köpeklere saldırdığını suçlayarak arkadaşımı dövmeye başlamış arkadaşımı çevre esnaflar zor kurtarmış zaten çocuk daha fazla dayanamamış ve bayılmış hastanede açmış gözlerini bacağında 12 dikiş olmak üzere 2 kolunda toplam 20 adet dikiş sırt bölgesinde çatlaklar ve yaklaşık 1 aydır hastanede yatıyor ama şu an durumu daha iyi ve buna rağmen hala köpek seviciler köpekler candır diyor kusura bakmayın ama benim için insan canı daha önemli hayırlı geceler.

Bu konu hakkında düşünceleriniz olursa yazabilirsiniz.

köpekler toplatılmaya başlanmış diye okudum bugün.

dostum hepsi bahane topladıkları falan yok benim oturduğum yerde 20 bin adet köpek geziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2019 yılından berri mahalleli şikayet ediyor sürekli ama ilgilenen yok

Türkiye'de çözülmeyecek bazı sorunlar ve alınmayacak bazı önlemler vardır maalesef ki köpek sorunu da bunlardan biri. Deprem için önlem, mülteci, ekonomi vb.

Haberlerde gördüğüm olay galiba bu. Belediyeler işini yapsa hiç sorun kalmayacak da işte.

konu güncellemesi: yaklaşık 2 dakika önce arkadaşımın doktoru tamamen iyileştiğini söyledi ama ne olur ne olmaz diye 2 gün daha hastanede kalacakmış sırtındaki çatlak tamamen kapanmış dikişlerinide 5 gün sonra çıkartıyorlar

dostum hepsi bahane topladıkları falan yok benim oturduğum yerde 20 bin adet köpek geziyor

2019 yılından berri mahalleli şikayet ediyor sürekli ama ilgilenen yok
İçişleri bakanı canlı yayında bizzat talimat verdi. Bir yerleri yiyen toplamasın dedi alttan alttan.

Köpek severler nerede

Köpekler uyutulmasın diyenlere bi köpek saldırsa da görelim.

@MufasaBoss aynısı senin başına gelse gülebilecekmiydin?

Merhaba yaklaşık olarak 1 haftadır hastaneden çıkamıyorum bundan 1 ay önce kardeş dediğimin arkadaşıma evine giderken 15 adet köpek saldırmaya kalkıştı arkadaşım köpeklerden kurtulmaya çalışırken bir esnaf görmüş ve ilk önce arkadaşımı kurtarmış ve sonra da arkadaşımı köpeklere saldırdığını suçlayarak arkadaşımı dövmeye başlamış arkadaşımı çevre esnaflar zor kurtarmış zaten çocuk daha fazla dayanamamış ve bayılmış hastanede açmış gözlerini bacağında 12 dikiş olmak üzere 2 kolunda toplam 20 adet dikiş sırt bölgesinde çatlaklar ve yaklaşık 1 aydır hastanede yatıyor ama şu an durumu daha iyi ve buna rağmen hala köpek seviciler köpekler candır diyor kusura bakmayın ama benim için insan canı daha önemli hayırlı geceler.

Bu konu hakkında düşünceleriniz olursa yazabilirsiniz.
geçmiş olsun ama bu bakış açısı yanlış
insanlar yokken hayvanlar vardı dünyada biz onların yaşam alanlarını işgal ettik
herkes yerini bilecek dostum insanlık yok olursa dünya rahatlayacak sorun biziz

geçmiş olsun ama bu bakış açısı yanlış
insanlar yokken hayvanlar vardı dünyada biz onların yaşam alanlarını işgal ettik
herkes yerini bilecek dostum insanlık yok olursa dünya rahatlayacak sorun biziz
Köpeklerin doğal yaşam alanı? Aynen reis aynen. Köpekleri insanlardan ayır bakayım tek başlarına kaç gün yaşayabilirler.

Köpeklerin doğal yaşam alanı? Aynen reis aynen. Köpekleri insanlardan ayır bakayım tek başlarına kaç gün yaşayabilirler.
hayatında hiç bir araştırma yapmamış biri nasıl anlayabilir bunu
biz yokken onlar vardı evrimleşe evrimleşe günümüze kadar geldi
insanlarda evrimleşti renkler ortaya çıktı beyazlar siyahlar sarılar albinolar

bu saldırılara rağmen hala köpekleri savunanlar varsa ben daha hiç bir şey diyemiyorum inşallah bu gibi olaylar en yakın zamanda çözülür ve başka kimse köpek saldırısına uğramaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,183
Üyeler
185,038
Son üye
Albatros6417
Geri