Yardım Arkadaşımın bilgisayarı hacklenmiş hack usbye bulaşır mı

genc1919

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Bir arkadaşım laptobuna ne yüklediyse tüm Kredi kartı bilgilerini steam bakiyesini v.s çalmışlar. Laptobunu bana getirdi format atmam için, kendi kullandığım usb sürücüyü bilgisayara takıp windowsu hiç açmadan direk formatladım. Ama şimdi içime kurt düştü. Bu bilgileri çalan yazılım bu durumda kendini flash diskime kopyalamış olabilir mi?

Bir arkadaşım laptobuna ne yüklediyse tüm Kredi kartı bilgilerini steam bakiyesini v.s çalmışlar. Laptobunu bana getirdi format atmam için, kendi kullandığım usb sürücüyü bilgisayara takıp windowsu hiç açmadan direk formatladım. Ama şimdi içime kurt düştü. Bu bilgileri çalan yazılım bu durumda kendini flash diskime kopyalamış olabilir mi?

Olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sızmaya programlıysa mümkün ama muhtemelen manuel kontrol ile normal troojen yemiştir

Onada bas biçimlendirmeyi kanka
Windows kurulum ekranında mı

Olabilir

Sızmaya programlıysa mümkün ama muhtemelen manuel kontrol ile normal troojen yemiştir
Bir oyun indirmek için link atmışlar sonra link açılsın diye “çalıştır” komutunu açıp bir kaç kod gönderip yazmasını istemişler. Sonra da hacklenmiş

Windows kurulum ekranında mı

Bir oyun indirmek için link atmışlar sonra link açılsın diye “çalıştır” komutunu açıp bir kaç kod gönderip yazmasını istemişler. Sonra da hacklenmiş

Yok bilgisayara tak biçimlendir de

Manuel yapmışlar yani bir sorun olmaz

O arkadaşına söyle modemide resetlesin

Kullanma o flashı. Donuna kadar alırlar haberin olmaz.

Yüksek ihtimal evet. Virüs kendini disklere kopyalayabilir

Yok bilgisayara tak biçimlendir de

Manuel yapmışlar yani bir sorun olmaz

O arkadaşına söyle modemide resetlesin
Söyledim hocam, yine de flash disk içime sinmedi. keşke kötü bir flash disk taksaydım 😂

Geri