Neler Yeni

Arkadaşımın Bir anda Yavaşlama Sorunu

PapaganGülsem

80+ Bronze
Benden konu açmamı rica etti.
Mesajı:
Öncelikle merhaba benim sorunum bu güne kadar bu sorunu oyunlarda yaşamıyordum. Bu gün Minecraft'ı açarken önce javaw.exe hata verdi ondan sonra Valorant'ı açmayı denedim ve normalde 5-10 saniyede açılan oyun önce açmak için bastığımda 12 saniye bekliyor ekran geldiğinde ise 10 saniye siyah ekran kalıyor ve sonra oyunun açılma ekranı geliyor sanki PC yavaşlamış gibi virüs de olabilir ya da bir program ya da dosyada eksik olabilir çünkü PC'yi 4 ay önce topladım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
https://prnt.sc/s3s0bc Görev Yöneticisi bu
Bakabilri misininiz?
Diskortu kapat öncelikle
Bide bir diğer tavsiyem linç yemek istemiyorum çünkü kendimden biliyorum 4 seneye yakındır hiçbir virüs progrsmı kullanmadım çok gereksizler bugune kadar bi işime yaramadı ki sen hep origin ubisoft steam gibi yerlerden oyun indiriyorsan ve bazı bilindik yerlerden dosya indiriyorsan sıkıntı yok kaldır

PapaganGülsem

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diskortu kapat öncelikle
Bide bir diğer tavsiyem linç yemek istemiyorum çünkü kendimden biliyorum 4 seneye yakındır hiçbir virüs progrsmı kullanmadım çok gereksizler bugune kadar bi işime yaramadı ki sen hep origin ubisoft steam gibi yerlerden oyun indiriyorsan ve bazı bilindik yerlerden dosya indiriyorsan sıkıntı yok kaldır
Nasıl yani? Bir de sorun virüs programını indirmeden önce oldu.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Bende de çok oluyor bi tane açıyorum ama google yanında 6 tane gözüküyor nasıl kapatırım kapatırsam 1 tane kalırsa bişi olurmu ?
Kapatamazsın. Kapatırsan diğer işlemleri de sona erer programın.
1587541642007.png

Öncelike sistemi belirtin. Sistem falı bakmıyoruz burada.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
benimde aynısı pubg de oluyor bende pc eski diye geçiyorum hdd yavaşlığından olabilir

Top Bottom