ibrahimmkrdg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 463
rami yetmiyor ama yeşil tık veriyor. bunun sebebi ekran kartı belleğinden alacak olması mıdır ? indirip deneyelim mi ?
arkadaşım böyle bi pcde ama rami 8di en düşük ayarlarda 30 fps oynuyodunrami yetmiyor ama yeşil tık veriyor. bunun sebebi ekran kartı belleğinden alacak olması mıdır ? indirip deneyelim mi ?Alıntıyı görüntüle
rami 2gb ama yeşil tık vermesi şaşırttı beniarkadaşım böyle bi pcde ama rami 8di en düşük ayarlarda 30 fps oynuyodun
arkadaşımın sistem hocam. bunu ben yaptırttım foto attı. bilemedim acaba 2gb ram açar mı diye. işlemci de orada yazıyor zatenSistem özelliklerini internete yazıp "The Forest FPS test" yazarsanız daha sağlıklı olabilir. Sisteminiz nedir?
Sistemde sadece RAM veya işlemciye bakmak doğru değil, tam sistemi yazarsanız iyi olur.arkadaşımın sistem hocam. bunu ben yaptırttım foto attı. bilemedim acaba 2gb ram açar mı diye. işlemci de orada yazıyor zaten
arkadasıma sordum bekliyorum dediğiniz gibi bakıcam youtubedanSistemde sadece RAM veya işlemciye bakmak doğru değil, tam sistemi yazarsanız iyi olur.
Kaldırsada sorunlu bir oyun, çok fazla kasma oluyorrami yetmiyor ama yeşil tık veriyor. bunun sebebi ekran kartı belleğinden alacak olması mıdır ? indirip deneyelim mi ?Alıntıyı görüntüle