Neler Yeni

Arkadaşımın Steam Hesabının Şifresini Unuttuk Giriş Yapamıyoruz

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar arkadaşımla ets 2 full DLC alıcaktık şu an indirim olduğu için ben kendime aldım ancak ona alamadık çünkü hesap şifresini bilmiyoruz, pek şifreleri hatırlamayan birisi. Herneyse hesabının kayıtlı olduğu e postayı biliyoruz ancak o e-posta bir yakınının telefonuna bağlıydı o e-posta adresine de ulaşma şansımız yok, hangi telefon numarasına bağlı olduğunu bilmiyoruz (kendi telefon numarasına bağlı değil) Steam destek talebi oluşturttuk ancak indirimin bitmesine 4 gün var daha hızlı nasıl hesaba erişim sağlarız? Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser
Arkadaşlar arkadaşımla ets 2 full DLC alıcaktık şu an indirim olduğu için ben kendime aldım ancak ona alamadık çünkü hesap şifresini bilmiyoruz, pek şifreleri hatırlamayan birisi. Herneyse hesabının kayıtlı olduğu e postayı biliyoruz ancak o e-posta bir yakınının telefonuna bağlıydı o e-posta adresine de ulaşma şansımız yok, hangi telefon numarasına bağlı olduğunu bilmiyoruz (kendi telefon numarasına bağlı değil) Steam destek talebi oluşturttuk ancak indirimin bitmesine 4 gün var daha hızlı nasıl hesaba erişim sağlarız? Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Öyle bir anlatmışsın ki sanki senin olmayan bir hesabı çalmaya çalışıyor gibi. Steam destek dışında birinin sana yardımcı olma ihtimali çok düşük. Telefon numarası nasıl başkasının ve ulaşamayacaksa neden bu numaraya kaydetti ki? Kendi numarasına kaydetseydi. Biraz şüphelendirici.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir anlatmışsın ki sanki senin olmayan bir hesabı çalmaya çalışıyor gibi. Steam destek dışında birinin sana yardımcı olma ihtimali çok düşük. Telefon numarası nasıl başkasının ve ulaşamayacaksa neden bu numaraya kaydetti ki? Kendi numarasına kaydetseydi. Biraz şüphelendirici.
Hocam kendi numarasına baktık ancak gözükmüyor orada hesap kime kaydettiğimizi bilmiyoruz 😄 hesap vs. Çalmıyorım merak etmeyin

dostveviski

80+ Bronze
İlk satın aldığı kişi kendisiyse dert etmeyin kurtarılır. Kendi hesabından arkadasına hediye olarak gönderebilirsin

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
İlk satın aldığı kişi kendisiyse dert etmeyin kurtarılır. Kendi hesabından arkadasına hediye olarak gönderebilirsin
Hocam dlcler hediye gönderilmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk satın aldığı kişi kendisi kurtarma kısmknda zaten onun kart bilgilerini girdik.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
dlc ler hediye ediliyor
Hayır hocam etsninkiler edilmiyor

Hediye edilebiliyor tekrar bakınız
Bakıyım

Hediye edilebiliyor tekrar bakınız
dlc ler hediye ediliyor
Screenshot_2023-08-07-14-21-41-224_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Sepete ekle çıkmıyor tek tek gönderebiliyorum

ahmetttt5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmetttt
allah allah garipmiş tek tek gönderince zararda oluyorsun ama süreniz kısıtlıysa yapıcak bir şey yok

dostveviski

80+ Bronze
Hayır hocam etsninkiler edilmiyor

Bakıyım

Alıntıyı görüntüle
Sepete ekle çıkmıyor tek tek gönderebiliyorum
"Euro Truck Simulator 2 Map Booster paketinin içeriği hesabınız için kişiselleştirildiğinden ötürü bu paket hediye olarak satın alınamaz." bu sebeple gönderemiyormuşsun. Tek tek hediye edebilirsin ama bu seferde pahalıya geliyor sanırım

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
allah allah garipmiş tek tek gönderince zararda oluyorsun ama süreniz kısıtlıysa yapıcak bir şey yok
"Euro Truck Simulator 2 Map Booster paketinin içeriği hesabınız için kişiselleştirildiğinden ötürü bu paket hediye olarak satın alınamaz." bu sebeple gönderemiyormuşsun. Tek tek hediye edebilirsin ama bu seferde pahalıya geliyor sanırım
Evet arkadaşlar pahalıya geldiğinden gönderemiyorum

Top Bottom