İşlemciyi bilmiyorum fakat brawlhalla olabilir benim bilgisayarımda hd graphics 4000 vardı 4gb ram ile kaldiriyoduselamlar arkadaşımın bilgisayarı intel pentium g2030 , ekran kartı yok , 4 gb ram var bu pc ile hangi online oyunlar oynanabilir önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Hocam eğer gerçekten mantıklı bir şey söyleycekseniz yazın, yoksa konu kirletmeye gerek yok.Starbucks kahve içme simülatörü. O pc ile anca o olur gibi. Oyun çok basit arkadaşını yanına alıyorsun oyuna vereceğin parayla starbucks ta kahve içiyorsunuz.
Söyleyim dostum. O sistem web üzerinden oynanan oyunları bile zor açar 4gb ram ileHocam eğer gerçekten mantıklı bir şey söyleycekseniz yazın, yoksa konu kirletmeye gerek yok.
4 GB ram olan bilgisayarımla 30FPS CS:GO oynuyorum o sistem eski oyunları hayli hayli güzel açar bilmediğin konuda konuşma bari.Söyleyim dostum. O sistem web üzerinden oynanan oyunları bile zor açar 4gb ram ile
Grafik kartı ? işlemci ne ?4 GB ram olan bilgisayarımla 30FPS CS:GO oynuyorum o sistem eski oyunları hayli hayli güzel açar bilmediğin konuda abartma bari.
sen bana 4 GB ram dedin Ekran kartı olmadığını söylemedin ki?Grafik kartı ? işlemci ne ?
Sen konuyu okuyor musun ? Neye göre oyun söylüyorsun adama ? Kalkmış bir de bana laf söylüyor.sen bana 4 GB ram dedin Ekran kartı olmadığını söylemedin ki?
Bak burda ne yazıyorintel pentium g2030 , ekran kartı yok , 4 gb ram var
Ekran kartı yok?4 GB ram olan bilgisayarımla 30FPS CS:GO oynuyorum o sistem eski oyunları hayli hayli güzel açar bilmediğin konuda konuşma bari.