Neler Yeni

Arkadaşla Kavga ettik ne yapmalıyım?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Bugün kolonya sıkıyodum sınıfta arkadaşın gözüne geldi "lan!" dedi bende kaçtım(korkudan). Sonra geldim özür diledim "sen gerizekalısın" dedi sonra bir baktım kitaplarımı almış ver dedim vermiyorum dedi bende telefonunu aldım sonra dedim aynı anda verelim dedim "işte bu yüzden vermiyorum" dedi "Ne?" dedim "sen cidden gerizekalısı.n" dedi karnıma vurdu. Sonra benim diğer arkadaşım arkadan kitapları almaya çalıştı ben tuttum hala karnıma vurmaya başladı sonra sertçe saçımı çekti sonra suratıma veya karnıma bir kere daha vurdu "gerizeka.lı, sala.k" dedikten sonra benim tepem attı suratına bir kere sertçe yumruk attım sonra naif ve çok ok hafif bir sesle "sal-ak.... gerize---kalı" dedi aldım defteri kitabı ve konuşmuyoruz ve barışmayı da düşünmüyorum sizce ben mi haklıyım/o mu haklı ve ne yapmamı önerirsiniz?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Bugün kolonya sıkıyodum sınıfta arkadaşın gözüne geldi "lan!" dedi bende kaçtım(korkudan). Sonra geldim özür diledim "sen gerizekalısın" dedi sonra bir baktım kitaplarımı almış ver dedim vermiyorum dedi bende telefonunu aldım sonra dedim aynı anda verelim dedim "işte bu yüzden vermiyorum" dedi "Ne?" dedim "sen cidden gerizekalısın" dedi karnıma vurdu. Sonra benim diğer arkadaşım arkadan kitapları almaya çalıştı ben tuttum hala karnıma vurmaya başladı sonra sertçe saçımı çekti sonra suratıma veya karnıma bir kere daha vurdu "**********, *****" dedikten sonra benim tepem attı suratına bir kere sertçe yumruk attım sonra naif ve çok ok hafif bir sesle "*****.... gerize---kalı" dedi aldım defteri kitabı ve konuşmuyoruz ve barışmayı da düşünmüyorum sizce ben mi haklıyım/o mu haklı ve ne yapmamı önerirsiniz?
Bence sen haklısın ama sınıfta da şöyle durup duruken kolonya sıkmayın abi. Muhtemelen etrafa falan sıkıyordun sıraların üzerine falan. Ya da arkadaşlarının kafasına. Yapma hacı gerek yok zevkli de değil yani. Özür dilemişsin arkadaşın fazla uzatmış saldırmak nedir hatalar olabilir.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
İlk başta kaçmasaydınız böyle bir şey olmayabilirdi ama arkadaşında çok abartmış 2 dk soğuk su tutsaydı yakmazdı vs.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlkokul mu

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Bildr gözümde canlandırmaya çalıştım da yaşadığınız olayı A:DASDASDA:SD:AS

Erda Yıldırım

80+ Gold
daha lisedesin hocam olur öyle şeyler.
bugün bizim okulda hocayla kavga ettiler yaw :D

Tre-x

80+ Silver
arkadaşın tam olarak bi ucube ben olsam net kavga ederdim

Tre-x

80+ Silver
Senin gözüne kolonya sıksak ne yaparsın acaba🤔
ne yani arkadaşı gereksiz uzatmamış mı? ettiği hakaretler kişiden kişiye göre değişir ama ben bana söylenmesini istemezdim ve arkadaşı bi kere söylememiş üç kere söylemiş gel beni kaşı demiş bence başka soru?

Top Bottom