Neler Yeni

Arkadaşla Kavga ettik ne yapmalıyım?

majorw0w

80+ Silver
Bugün kolonya sıkıyodum sınıfta arkadaşın gözüne geldi "lan!" dedi bende kaçtım(korkudan). Sonra geldim özür diledim "sen gerizekalısın" dedi sonra bir baktım kitaplarımı almış ver dedim vermiyorum dedi bende telefonunu aldım sonra dedim aynı anda verelim dedim "işte bu yüzden vermiyorum" dedi "Ne?" dedim "sen cidden gerizekalısı.n" dedi karnıma vurdu. Sonra benim diğer arkadaşım arkadan kitapları almaya çalıştı ben tuttum hala karnıma vurmaya başladı sonra sertçe saçımı çekti sonra suratıma veya karnıma bir kere daha vurdu "gerizeka.lı, sala.k" dedikten sonra benim tepem attı suratına bir kere sertçe yumruk attım sonra naif ve çok ok hafif bir sesle "sal-ak.... gerize---kalı" dedi aldım defteri kitabı ve konuşmuyoruz ve barışmayı da düşünmüyorum sizce ben mi haklıyım/o mu haklı ve ne yapmamı önerirsiniz?
Dostum bazı şeyleri kafaya çok takıyorsun genç yaşta yıpratıyorsun kendini hayat uzun. Konularını gördüğüm kadarı ile söylüyorum. Hayat böyle geçmez.

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Arkadaşın haklı ama çok fazla abartmış. Bizim sınıfta da var durduk yere kolonya sıkan hatta üstümüze sıkan bile var. Şu kolonya temiz olduğunu düşünmediğin şeyleri kullandıktan sonra sıkılan bir şey. Durduk yere eline sıkılan bir şey değil. Kimisi kokulu oluyor bir de diğer insanları da rahatsız ediyor ama anlayana artık. Keşke yanınızda kolonya bulundurun ellerini temiz tutun diyeceklerine nasıl ve ne zaman kullanılması gerektiğini öğretseler.

Umut0526

80+ Silver
Kanka ilkokul falan mı orası. O nasıl küfür. Bizimkiler sövüyor ana avrat. Ben 7. sınıfım bizimkiler canı sıkılınca gözlerine sıkıyorlar birbirlerinin. Dersten kurtarmak için. Ama çocuk harbi salakmış. Sen haklısın bence sen yine dayanmışsın. Daha bugun yumruk attı farklı sınıflar bana daldım bende çocuğa.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
İlkokuldasınız herhalde.

Arkadaşın çok uzatmış özür dilediğin halde.
Onun gibi birisiyle konuşmayı bırak,klasik okul kavgası.
Ben ilkokuldayken böyle olaylar yaşamıyordum özür dileyip kimse karışmadan sarılıyorduk.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
@Hudzell çok iyi tespit etmişsin gerçekten tebrikler. (Belki ağza alınmayacak küfürler etmiştirde buraya yazmak istememiş olabilir.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ergen işi değildir bu kavga. Veled işidir

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aga mantığı yok kavganın kolonyayı sıktın olm pardon falan dersin o da sana max arkadaş arasında olucak şekilde vurur geçer şakalaşma şeyiniz yok mu sizin hiç direk kavga

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,164
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom