Neler Yeni

Arkadaşla ne yapılır?

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
İnstagramdan bir kız arkadaş buldum. Haftasonu buluşma kararı aldık. Sıkılmaması için ne yapılabilir? Bir de başkalarını da çağırayım mı çok kişi olursa daha mı eğlenceli olur yoksa baş başa daha mı iyidir?
baş başa iyidir de kız seni ısırır filan dikkat et kanka

Receb İvedik

80+ Bronze
olm sen kaç haftadır forumu trolluyon dolaylı yoldan

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

tcan20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Tolga Can
İnstagramdan bir kız arkadaş buldum. Haftasonu buluşma kararı aldık. Sıkılmaması için ne yapılabilir? Bir de başkalarını da çağırayım mı çok kişi olursa daha mı eğlenceli olur yoksa baş başa daha mı iyidir?
Maskeli beşler serisini izleyin.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kanka sahil tarzı yerde yürüyüş yapın, sokak kedilerini besleyin, köpeklerle falan oynayın. Çizim tarzı hobileriniz varsa birlikte çizim yapabilirsiniz. Manzaralı güzel bir yer bulup orada şarkı dinleyebilirsiniz. İlle de aktivite yapmanıza gerek yok ama ille de aktivite olsun dersen de çevrenizde yakın gidip görmediğiniz yerleri falan görmeye gidin ya da bowling falan oynayın. Sinema işine girişme çünkü ilk defa buluşacağınız için birbirinizi daha yakından tanımalısınız ve sinemada bunu yapamazsınız. Kısaca kıza sorabilirsin, ben bunları yaparız diye düşündün ama sen ne dersin diye bir sorabilirsin ki bu lehine bir davranış olur ondan sonra kıza sarılmak istersen gün sonunda ufak duygusal bir konuşma yapabilirsin, işte günüm çok güzel geçti, çok keyif aldım umarım sen de almışsındır tarzında sonra ise kendisine sana sarılabilir miyim diye sor ve sormadan sarılmaya kalkma derim. İçinden geldiği gibi davran ve aralarda güzel ve hoş espriler yapmayı da ihmal etme. Akşam eve gidince ise 'umarım bugün eğlenmişsindir, ben çok eğlendim ve teşekkür ederim bugün için' tarzı şeyler yaz. Efendi olursan her daim kazanırsın kankam. (y)

Yakubovic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yakupcan KILIÇ
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji tarih
Instagram
https://www.instagram.com/yakupcannnn/
Twitter
yakubovic61
ciddi olmam gerekiyor kanka şimdi kızla başbaşa kalman daha iyi ve ikinci olarak ne yapman gerektiğini bize değil kıza sorman lazım sonuçta biz kızın neyi sevip sevmediğini bilemeyiz arkadaş korku filmine git demiş kız sevmiyorsa patlar bu plan senin kızı tanıyıp ne yapmanız gerektiğine ortak karar vermen lazım

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Buluşmaya erken git ineceği yerden karşıla kız beklemesin, bence en iyisi akşam saatleri sabah pek bişey yapamıyorsun, en fazla sahile gidersiniz iki hoşbeş sohbet vs., akşamları çok iyi olur hava kararır vs. dışarıda biraz yürüyüş yaparsınız, güzel bildiğin yerler varsa ışıklı sokaklar vs. oralara götür yürüyün beraber, eğer yağmur felan yağarsa ozaman senin açından daha iyi olur romantik olur yani, sonrasında kızı evine bırakırsın bırakmadan öcne sarılırsın bitti bu iş

Top Bottom