Neler Yeni

Arkadaşlar 10.sınıf 2.Derece Denklemlerde Yardımcı Olacak Var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
Arkadaşlar 10.sınıf öğrencisiyim proje ödevim var 2. derece denklemlerden bir fasikül tarzı, kitapçık tarzı bir şey hazırlamam istendi ve bir yerde takıldım çok fena yardımcı olacak varsa çok sevinirim dc den ders çalışacağız dc kodunuzu atın ben size istek atarım teşekkürler.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Arkadaşlar 10.sınıf öğrencisiyim proje ödevim var 2. derece denklemlerden bir fasikül tarzı, kitapçık tarzı bir şey hazırlamam istendi ve bir yerde takıldım çok fena yardımcı olacak varsa çok sevinirim dc den ders çalışacağız dc kodunuzu atın ben size istek atarım teşekkürler.
Dc gelemem ama soru olursa atın bana çözebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru bulun çözümlerinde yardımcı olabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru bulun çözümlerinde yardımcı olabilirim.
Dostum aslında takıldığım kısım şurası şimdi denklemin çözüm kümesini bulmanın toplam 3 tane yöntemi (çarpanlara ayırma, Değişken değiştirme, tam kare ve iki kare farkı özelliklerinden yararlanma) varmış yani aldığım fasikülde böyle örneklendirmiş 3 yolla ama YouTube veya herhangi bir siteden konu anlatım notlarına baktığımda soru yığınlarıyla anlatmış bu çözüm kümesi bulmayı ve ben fasikül yaptığım için bu 3 yöntemi böyle anlattım 3 yöntemle soru örnekleri ve tanımlarını bulamadım eğer silersem fasikülde bayağı geri düşmüş olacağım bu konuda yardıma ihtiyacım var. Yani bana bu 3 yöntemin açıklaması ve giriş seviyesi orta seviye çözümlü soru örnekleri lazım.
Bu konuda yardımcı olursan sevinirim.

Top Bottom