CheckMateMaster
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam başka önerebileceğiz sistem var mıBunu al kanka.
hocam başka önerebileceğiz sistem var mıBunu al kanka.
sorun olmaz 3 5 derecenin önemi yokbu sistemi öneririm ama diğer arkadaşın attığıda güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide windforce olanlar ısınma problemi yokmu ?
4070 varken neden 7700xtBunu al kanka.
kral sadece ekran kartıyla olmuyorsorun olmaz 3 5 derecenin önemi yok
4070 varken neden 7700xt
arada sistemler arasında başka ne fark varkral sadece ekran kartıyla olmuyor
zaten sistem kalkmışarada sistemler arasında başka ne fark var
34K bütçesi yok adamın? 0'ı 4 diye okuma hastalığını hiç duymamıştım.sorun olmaz 3 5 derecenin önemi yok
4070 varken neden 7700xt
O sistem 30K ya alabileceğiniz en iyi sistem.hocam başka önerebileceğiz sistem var mı
anladım görmemişim kusura bakma. 30kya alınır 4070e yakın performansı var zaten34K bütçesi yok adamın? 0'ı 4 diye okuma hastalığını hiç duymamıştım.
O sistem 30K ya alabileceğiniz en iyi sistem.
4070 sistemlerin hala çıkarılması bir rezillik bence. Nvidia aynı msrp den 4070S çıkarmışken, firmalara aynı paraya mal olurken, ve fazlası ile yüksek sayıda 4070 satmışken, firmaların "ucuz, f/p" diye hala 4070 sistem çıkarmaları kendi vatandaşını kazıklama ile karışık aşağılık.anladım görmemişim kusura bakma. 30kya alınır 4070e yakın performansı var zaten
orası oyle bizdeki teknoloji firmaları adam s....meye bayılır en sevdigi is4070 sistemlerin hala çıkarılması bir rezillik bence. Nvidia aynı msrp den 4070S çıkarmışken, firmalara aynı paraya mal olurken, ve fazlası ile yüksek sayıda 4070 satmışken, firmaların "ucuz, f/p" diye hala 4070 sistem çıkarmaları kendi vatandaşını kazıklama ile karışık aşağılık.
Kasanın ön paneli hava akışı iyi mi??Şuna bakabilirsin.
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
İyi olması lazım. Ayrıca geniş ve sağlam bir kasa.Kasanın ön paneli hava akışı iyi mi??
Ama yarı mech bile değilİyi olması lazım. Ayrıca geniş ve sağlam bir kasa.
mesh*Ama yarı mech bile değil