bu daha mantıklı değil mi ?çoğu kiişi gamegarajdan önerecek ama ben bunu öneriyorum gene zone 1680 oyun fatihi 1tb HDD 120gb SSD li al monitörde şu
Yardımcı olduğun için teşekkürlertmm onu al sonradan değiştirebilirsin ama ekran kartını falanda
Bende baktım teknoquenn'e fakat hiç içime sinmedi sorduğum herkes game garajdan özelleştirdiğim pc daha iyi olduğunu söylediler ben de çok kararsız kaldım.Bu bütçede en aşağı 1660S tercih edin.Bu sistem güzel PSU içinize sinmezse ileride değiştirirsiniz.
Monitör olarak;TEKNOQUEEN/GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TEKNOQUEEN/GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOQUEEN ITOPYA'da.www.itopya.com
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teknoquen her türlü daha iyidir.Sadece PSU uzun süreli kullanımda sıkıntı yapabilir.Aldığında elinden çıkarıp daha kaliteli bir PSU alırsan gayet güzel olur.Aynı şey gamegaraj'ın sisteminde de geçerli.Bende baktım teknoquenn'e fakat hiç içime sinmedi sorduğum herkes game garajdan özelleştirdiğim PC daha iyi olduğunu söylediler ben de çok kararsız kaldım.
ben ekstra bir harcama yapamam aldıktan sonra mesela bir tek hdd alıcam ekstra psu beni ne kadar götürür ?Teknoquen her türlü daha iyidir.Sadece PSU uzun süreli kullanımda sıkıntı yapabilir.Aldığında elinden çıkarıp daha kaliteli bir PSU alırsan gayet güzel olur.Aynı şey gamegaraj'ın sisteminde de geçerli.
PSU sat al yapıcaksın zaten cebinden en fazla 50 lira çıkar.ben ekstra bir harcama yapamam aldıktan sonra mesela bir tek HDD alıcam ekstra PSU beni ne kadar götürür ?
tamamdır ikna oldum galiba teknoqueen alıcamPSU sat al yapıcaksın zaten cebinden en fazla 50 lira çıkar.
Ömür boyu götürür bir sıkıntı yaşamazsın ama bir elektrik kesintisinde ne tepki vereceğini bilemiyorum.