Neler Yeni

Arkadaşlar 700 TL'ye mouse +kulaklık +mousepad alıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Yusuf
mouse çok iyi olsun istiyorum elim orta boyutta fingertip tutuşum var kulaklıkta rahat olsun istiyorum ve ses kasmalık olsun çünkü hep cs go oynuyorum şimdiden teşekkürler önerileriniz için

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
m
mouse çok iyi olsun istiyorum elim orta boyutta fingertip tutuşum var kulaklıkta rahat olsun istiyorum ve ses kasmalık olsun çünkü hep cs go oynuyorum şimdiden teşekkürler önerileriniz için
mousepad dahil etmezssen arctis 3 + rival 3 önerebilirim bir 20-30 tl mousead bulursun 730 tl fln olur
veya g102 prodigy + arctis 3 + QcK iyi gider bütçeni aşmaz ama üsttekini alsan daha iyi uzun vadede çift tıklama yapabiliyormuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
m

mousepad dahil etmezssen arctis 3 + rival 3 önerebilirim bir 20-30 TL mousead bulursun 730 TL fln olur
veya g102 prodigy + arctis 3 + QcK iyi gider bütçeni aşmaz ama üsttekini alsan daha iyi uzun vadede çift tıklama yapabiliyormuş
ben zowie ec1a düşündüm ben parayı mousea yatırmak istiyorum da

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben zowie ec1a düşündüm ben parayı mousea yatırmak istiyorum da
o zaman kulaklığı unut leş gibi bir kulaklık alırsın zowie bana göre overrated bir marka SS veya Razer'ı kesinllikle tercih ederim ona göre yazılımı bile yok sırf e sporcular kullandığı ve tasarladığı için ünlendi

Madness

80+ Silver
SteelSeries Rival110:230TL
GamePower Medusa:250TL
Mousepad olarak aklımda bir şey yok fakat kalan parayla güzel mousepad bulabilirsin.Gamepower Medusa yerine James Donkey 712'de alınabilir.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o zaman kulaklığı unut leş gibi bir kulaklık alırsın zowie bana göre overrated bir marka SS veya Razer'ı kesinllikle tercih ederim ona göre yazılımı bile yok sırf e sporcular kullandığı ve tasarladığı için ünlendi
başka mouse ne önerebilirsin 750 ye falan max gelebilir 430 a zowie lsam 300 e kulaklık leş mi?????

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Yusuf
logitech var mı bu fiyata g403 olabilir mi

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
başka mouse ne önerebilirsin 750 ye falan max gelebilir 430 a zowie lsam 300 e kulaklık leş mi?????
bana göre öyle aklıma iyi bir tek gamepower luna geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

z
zowie ile aynı fiyat

deathadder v2 var 450 tlydi öğlen zowie'yi katlar kendim de kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Yusuf
bana göre öyle aklıma iyi bir tek gamepower luna geliyor

z

zowie ile aynı fiyat
ben cs go oynuyorum ve elim orta boyutta baştan bakalım gerçekten mous eiyi olsun ve uzun ömürlü istiyorum elim 16 cm kulaklıkta iyi olsun mousepad 40 TL'ye bir şey bbualbilirim zowie ec1a dan şuanlık vazgeçtim

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben cs go oynuyorum ve elim orta boyutta baştan bakalım gerçekten mous eiyi olsun ve uzun ömürlü istiyorum elim 16 cm kulaklıkta iyi olsun mousepad 40 TL'ye bir şey bbualbilirim zowie ec1a dan şuanlık vazgeçtim
rival 3 veya 310 alabilirsen bu fiyata en iyisini alırsın

Top Bottom