Neler Yeni

Arkadaşlar abartmayalım

Obito Uchiha

80+ Silver
Dostlar anladık abdullah abi yeni sitem çıkarak da biraz abartmadıkmı? abdullah abi ne zaman yeni sistem çıkarsa hep böyle oluyor lütfen daha fazla konu açmayalım, açılan bagzı konular ise şöyle

Screen Shot 2020-06-11 at 16.45.30.png

Screen Shot 2020-06-11 at 16.45.35.png

Screen Shot 2020-06-11 at 16.45.42.png

Yani sizide anlıyorum tamam sistem alıcaksınız ve iyi bir şey istiyorusunuz da abarıyoruz 1 kişi açsın oradan devam edelim ama artık ''DA SİSTEM'' dışında bir şeyler görmek istiyorum umarım bir daha açılmaz.

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Konu açmayalım diye konu açmak 10/10

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sercan Palamutoglu
Dostlar anladık abdullah abi yeni sitem çıkarak da biraz abartmadıkmı? abdullah abi ne zaman yeni sistem çıkarsa hep böyle oluyor lütfen daha fazla konu açmayalım, açılan bagzı konular ise şöyle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Yani sizide anlıyorum tamam sistem alıcaksınız ve iyi bir şey istiyorusunuz da abarıyoruz 1 kişi açsın oradan devam edelim ama artık ''DA SİSTEM'' dışında bir şeyler görmek istiyorum umarım bir daha açılmaz.
Gerçekten tamam heyecanlanlanıyorlarda fazla abartıyorlar.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Da sistemi hakkında konu açılmasın diye açılan konuları da açmasak önceki konulardan bunu söylesek daha da güzel olur aslında.

Obito Uchiha

80+ Silver
Da sistemi hakkında konu açılmasın diye açılan konuları da açmasak önceki konulardan bunu söylesek daha da güzel olur aslında.
Sence o kadar yorumun arasından bizi ciddiye alacaklarmı? Burada en azından benle aynı şekilde düşünenler var.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ne alaka kardeşim kaç yaşında adamlar kaç sene sonra pc alicam diye çocuk oluyor sanki forum babanızın gibi çıkıp konu açmayın diyorsunuz herkes istediği konuyu açar kimse karışamaz...

Obito Uchiha

80+ Silver
Ne alaka kardeşim kaç yaşında adamlar kaç sene sonra PC alicam diye çocuk oluyor sanki forum babanızın gibi çıkıp konu açmayın diyorsunuz herkes istediği konuyu açar kimse karışamaz...
Ben abartmayın diyorum bir kişi açsın oradan devam etsinler fakat herkes aynı konudan açıyor ve kötü oluyor çünkü on tane konu açıldıysa hepsinde aynı muhabbet dönüyor.

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Ben abartmayın diyorum bir kişi açsın oradan devam etsinler fakat herkes aynı konudan açıyor ve kötü oluyor çünkü on tane konu açıldıysa hepsinde aynı muhabbet dönüyor.
tabii ki haklisin ama bende çok uzun süreden beri pc için çalışıyorum para biriktiriyorum alacağım pc hakkında post görünce motive oluyorum bırak herkes istediğini yazsin forum zaten bunun icin var.

Top Bottom