Neler Yeni

Bilgisayar toplamıyorum, siz de toplamayın! 😃

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
amacım herhangi birini eleştirmek değil. Forumdan çok şey öğrendim yanlış anlama istersen açtığım konunun ilk kısmını defalarca okuu..
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler :)
Anladım eğlence amaçlı ama biz hiç bi zaman taraflı bakmıyoruz konuya şuan mesela intel alınmaz diyoruz çünkü ryzen önde biz intel iyi iş yaptığında ryzen alın ryzen alın diye tutturmuycaz tabi herkesin bi fikri var ona göre söylüyo olabilir el captain güzeldir önü önerirler yapcak bişey yok

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Hocam foruma kalırsak ölelim ben forumda akıl danışdım sağolsun yardımcı oldular aralarından çok beğenmediğim olmadığı sürece kendi istediğimi alacağım.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Anladım eğlence amaçlı ama biz hiç bi zaman taraflı bakmıyoruz konuya şuan mesela Intel alınmaz diyoruz çünkü ryzen önde biz Intel iyi iş yaptığında ryzen alın ryzen alın diye tutturmuycaz tabi herkesin bi fikri var ona göre söylüyo olabilir el captain güzeldir önü önerirler yapcak bişey yok
söylenenleri tavsiyeleri veya elcapitanı eleştirmiyorum ki. ben sadece eğlence amacıyla yazdım kardeşim stok olsa Elcapitan siparişi vercektim dün.

Hocam foruma kalırsak ölelim ben forumda akıl danışdım sağolsun yardımcı oldular aralarından çok beğenmediğim olmadığı sürece kendi istediğimi alacağım.
yardımcı olmaya çalışan çok arkadaş var haklarını yemeyelim çok şey öğrendim onlardan.

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
söylenenleri tavsiyeleri veya elcapitanı eleştirmiyorum ki. ben sadece eğlence amacıyla yazdım kardeşim stok olsa Elcapitan siparişi vercektim dün.
Lscklxvlxlvkzkc kanka bilmiyorum yanlışımız olabilir en iyi neyse onu önermeye çalışıyoruz genelde el captain olabilir:D

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

yardımcı olmaya çalışan çok arkadaş var haklarını yemeyelim çok şey öğrendim onlardan.
Hocam siz bilirsiniz tabi ki ama bende o yazıda ki duruma düşeceğim biraz, gerçekten el capitandan şikayet çok forumda en çok karşılaşılan problem yeşil veya siyah ekran üstüne incehesap iade almayınca.

Tabi ki işte o yüzden soruyorum bende ileride başım ağrımasın diye ama ben kendi seçtiğim parçalardan eminim sadece daha iyisi vardır ben bilmiyorumdur belki diye.

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Hocam siz bilirsiniz tabi ki ama bende o yazıda ki duruma düşeceğim biraz, gerçekten el capitandan şikayet çok forumda en çok karşılaşılan problem yeşil veya siyah ekran üstüne incehesap iade almayınca.

Tabi ki işte o yüzden soruyorum bende ileride başım ağrımasın diye ama ben kendi seçtiğim parçalardan eminim sadece daha iyisi vardır ben bilmiyorumdur belki diye.
dün okuduğum konudan sonra vazgeçtim ben de sorun yaşayan çokmuş evet. ama bu konu el capitan için değil eğlence amacıyla açıldı güleceğimiz tespitler varsa yazın gülelim tecrübe edip tespit ettiğiniz :)

Top Bottom