Bencede fazla abartılıyor.Dostlar anladık abdullah abi yeni sitem çıkarak da biraz abartmadıkmı? abdullah abi ne zaman yeni sistem çıkarsa hep böyle oluyor lütfen daha fazla konu açmayalım, açılan bagzı konular ise şöyle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yani sizide anlıyorum tamam sistem alıcaksınız ve iyi bir şey istiyorusunuz da abarıyoruz 1 kişi açsın oradan devam edelim ama artık ''DA SİSTEM'' dışında bir şeyler görmek istiyorum umarım bir daha açılmaz.
Aynen katılıyorum;DDostlar anladık abdullah abi yeni sitem çıkarak da biraz abartmadıkmı? abdullah abi ne zaman yeni sistem çıkarsa hep böyle oluyor lütfen daha fazla konu açmayalım, açılan bagzı konular ise şöyle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yani sizide anlıyorum tamam sistem alıcaksınız ve iyi bir şey istiyorusunuz da abarıyoruz 1 kişi açsın oradan devam edelim ama artık ''DA SİSTEM'' dışında bir şeyler görmek istiyorum umarım bir daha açılmaz.
Mazur görülecek düzeyi geçiyorlar inanki . Sadece bir örnek vereyim dünden beri gözüme çarpıyor isim cisim vermiyorum. DonanımArşivinin topladığı sistem mi aquarius 5 mi diye bir konu var mesela burada 2-3 cevap almış vatandaş bugün. Aquarius 5 bilmemne siparişi veriyorum. Yarında aquarius 5 aldım nasıl diye konu açar. Bu tarz aşırı derecede konu var. İlk açtığı konu bütün soruların cevabı aslında ama ne aldığını mı bilelim istiyor ne biliym ego mu tatmin ediyor anlamıyorum.İlk defa yada uzun bir zaman sonra sistem alacak olanlar haliyle heyecanlanıyor ve merak ediyor. Mazur görmek lazım bir süre.
Harbi.Dostlar anladık abdullah abi yeni sitem çıkarak da biraz abartmadıkmı? abdullah abi ne zaman yeni sistem çıkarsa hep böyle oluyor lütfen daha fazla konu açmayalım, açılan bagzı konular ise şöyle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle