Arkadaşlar abartmayalım

Sam28

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,308
Dostlar anladık abdullah abi yeni sitem çıkarak da biraz abartmadıkmı? abdullah abi ne zaman yeni sistem çıkarsa hep böyle oluyor lütfen daha fazla konu açmayalım, açılan bagzı konular ise şöyle

Screen Shot 2020-06-11 at 16.45.30.png

Screen Shot 2020-06-11 at 16.45.35.png

Screen Shot 2020-06-11 at 16.45.42.png

Yani sizide anlıyorum tamam sistem alıcaksınız ve iyi bir şey istiyorusunuz da abarıyoruz 1 kişi açsın oradan devam edelim ama artık ''DA SİSTEM'' dışında bir şeyler görmek istiyorum umarım bir daha açılmaz.

Konu açmayalım diye konu açmak 10/10

Dostlar anladık abdullah abi yeni sitem çıkarak da biraz abartmadıkmı? abdullah abi ne zaman yeni sistem çıkarsa hep böyle oluyor lütfen daha fazla konu açmayalım, açılan bagzı konular ise şöyle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Yani sizide anlıyorum tamam sistem alıcaksınız ve iyi bir şey istiyorusunuz da abarıyoruz 1 kişi açsın oradan devam edelim ama artık ''DA SİSTEM'' dışında bir şeyler görmek istiyorum umarım bir daha açılmaz.
Gerçekten tamam heyecanlanlanıyorlarda fazla abartıyorlar.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Da sistemi hakkında konu açılmasın diye açılan konuları da açmasak önceki konulardan bunu söylesek daha da güzel olur aslında.

Da sistemi hakkında konu açılmasın diye açılan konuları da açmasak önceki konulardan bunu söylesek daha da güzel olur aslında.
Sence o kadar yorumun arasından bizi ciddiye alacaklarmı? Burada en azından benle aynı şekilde düşünenler var.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Ne alaka kardeşim kaç yaşında adamlar kaç sene sonra pc alicam diye çocuk oluyor sanki forum babanızın gibi çıkıp konu açmayın diyorsunuz herkes istediği konuyu açar kimse karışamaz...

Ne alaka kardeşim kaç yaşında adamlar kaç sene sonra PC alicam diye çocuk oluyor sanki forum babanızın gibi çıkıp konu açmayın diyorsunuz herkes istediği konuyu açar kimse karışamaz...
Ben abartmayın diyorum bir kişi açsın oradan devam etsinler fakat herkes aynı konudan açıyor ve kötü oluyor çünkü on tane konu açıldıysa hepsinde aynı muhabbet dönüyor.

Ben abartmayın diyorum bir kişi açsın oradan devam etsinler fakat herkes aynı konudan açıyor ve kötü oluyor çünkü on tane konu açıldıysa hepsinde aynı muhabbet dönüyor.
tabii ki haklisin ama bende çok uzun süreden beri pc için çalışıyorum para biriktiriyorum alacağım pc hakkında post görünce motive oluyorum bırak herkes istediğini yazsin forum zaten bunun icin var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,647
Üyeler
190,247
Son üye
cnbrex
Geri