ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LÜTFEN BAKIN

DaWage

80+
Reaksiyon skoru
98
İncehesapta ryzen uyumlu bu sıvı soğutmayı aldım gamrpower ıceberg 120 sonra bazı yerler am4 uyumlu satmıyordu ama bura am4 uyumlu sattığı için aldım emin olmak için mail attım am4 kiti geliyormu diye bana şöyle dendi'Am4 için ayrı bir aparat çıkmasına ihtiyaç yoktur. Anakartın üzerindeki am4 soketlerine takılabilmektedir.,' yani Bi sıkıntı çıkmaz dimi aparat yoksa am4 soketlerine nasıl takacam

İncehesapta ryzen uyumlu bu sıvı soğutmayı aldım gamrpower ıceberg 120 sonra bazı yerler am4 uyumlu satmıyordu ama bura am4 uyumlu sattığı için aldım emin olmak için mail attım am4 kiti geliyormu diye bana şöyle dendi'Am4 için ayrı bir aparat çıkmasına ihtiyaç yoktur. Anakartın üzerindeki am4 soketlerine takılabilmektedir.,' yani Bi sıkıntı çıkmaz dimi aparat yoksa am4 soketlerine nasıl takacam
Hocam ne hakkında yardım istediğinizi yazın başlığa, bu tür şeyler değil.

Merak etme. Ürün eline gelince montaj mantığını anlayacaksın.

Olur bence markanın sitesinden kontrol et

Zaten AM4 bir anakartın varsa sadece AM4 uyumlu delikler olucaktır yani ürün eline ulaştığında çıkardığın diğer soğutucunun takılı olduğu deliklere takarsan sıkıntı çıkmaz.

Olur bence markanın sitesinden kontrol et
Markanın sitesinde am4 uyumlu değil bildiğim kadarıyla ama Bi videoda izledim am4 uyumlu satıyormuş ıncehesap zaten açıklamada yazıyor ince hesabın ama benim bildiğim her sokete özel ayrı aparat göndermeleri lazım değil mi am4 için ayrı şeye gerek yok anakarta takılıyor dendi

Anakartın üzerinde plastik parçalar oluyor. Oraya monte edeceksiniz.

Zaten AM4 bir anakartın varsa sadece AM4 uyumlu delikler olucaktır yani ürün eline ulaştığında çıkardığın diğer soğutucunun takılı olduğu deliklere takarsan sıkıntı çıkmaz.
Onlar yanında vida felan mı gönderecekler sadece anakartın arkasına AMD ye felan göre Bi aparat takılıyor ya sıvı soğutma da o AMD için hep aynımı uyumluysa o aparat hep uyuyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,582
Üyeler
189,112
Son üye
TetO_kasane
Geri