anakart performansa etki etmiyor.Düzgün ve açıklayıcı bir yorum yapınız.
Ne kadar bi yükselme?Hayır. sıcaklıklarında yükseltme olabilir
Kardeşim ben zaten bu kartı normal fiyatından 200tl daha ucuza alacağım için sordum.Ama yinede sağolHayır, ikiside birbirinin muadili zaten. Ama A Pro iğrenç gözüküyor
Gigabyte B450M S2H - MSI B450M-A Pro Max Karşılaştırması - Epey
Epey - Gigabyte B450M S2H - MSI B450M-A Pro Max özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
300 liraya ikinci el mi alacaksınız? 350 civarına s2h bulunuyor diye biliyorum bence s2h alın.Ne kadar bi yükselme?
Kardeşim ben zaten bu kartı normal fiyatından 200tl daha ucuza alacağım için sordum.Ama yinede sağol
Şu anda S2H bi anda uçtu.450-500 civarında.Ve ikinci el değil sıfır alacağım300 liraya ikinci el mi alacaksınız? 350 civarına s2h bulunuyor diye biliyorum bence s2h alın.
İndirimleri takip 400 den bulabilirsin gibiŞu anda S2H bi anda uçtu.450-500 civarında.Ve ikinci el değil sıfır alacağım
Bakıcamİndirimleri takip 400 den bulabilirsin gibi
400den bulursun bu arada biraz bekleBakıcam
Sıfır alacaksanız nasıl 200 tl ucuza alacaksınız hocam?Şu anda S2H bi anda uçtu.450-500 civarında.Ve ikinci el değil sıfır alacağım
tahminen çok üst bir işlemci takarsan 5600x' üstü vram yanma şansı ya da frekans düşme sorunu yaşarsın.Ne kadar bi yükselme?