Pappararaaaailk önce ininal kullanıcısıydım sonra diğer kartlara yönelmek istedim ama aşırı kararsızım her kafadan bi ses çıkıyo sizlere danışmak istedim NOT:18yaşındasn küçüğüm+NPC özelliği telefonumda yok
kk npc özelliği yok demiştim dikkatle okursanPappararaaaa
Herhangi bi yakinindan veya arkadaşından kullanabilirsin NFC özelliğini maksimum 30 dkni alır ama veli izni lazimkk npc özelliği yok demiştim dikkatle okursan
Herhangi bi yakinindan veya arkadaşından kullanabilirsin NFC özelliğini mak
Tosla kullanıyordum hayatta alınmaz bence. Ayrıca NFC özelliği olan birt telefondan yapabilirsin paparayı daha iyi olur.tosla????
Mesaj otomatik birleştirildi:
tosla paycell hadi bunlar alınır mı? sizce?
nays kullanabilirsin fiziksel kartı da çıktı cashbankleri de bolca var kampanya konusunda da ön planda ibandan ibana rahat para yollayabiliyorsun tek şart veli izni gerek önce annen yada baban nays hesabı açmalı biri seni davet ederek katılırsan yanlış değilsem iki taraf da 50 tl kazanıyor sonrasında da velinin hesabı ile kendini davet et kazancı maksimuma çıkarmış olursun ve ayrıca eklemeyi unuttum nays işbankası altyapısı ile çalışıyorilk önce ininal kullanıcısıydım sonra diğer kartlara yönelmek istedim ama aşırı kararsızım her kafadan bi ses çıkıyo sizlere danışmak istedim NOT:18yaşındasn küçüğüm+NPC özelliği telefonumda yok