MachiNe67 80+ Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 102 Dahası Reaksiyon skoru 10 İsim Egemen Düzgüm Çarşamba, 18:47 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 Bünyamina yazmış: Hiç gerek yoktu ama sen bilirsin. Nasıl rahat ediyorsan. Devamı için tıklayın... bir sey olmaz hocam cok tesekkur ederim önerin icin valal cok sag ol gelince yenilicem bakalım kac derece olcak
Bünyamina yazmış: Hiç gerek yoktu ama sen bilirsin. Nasıl rahat ediyorsan. Devamı için tıklayın... bir sey olmaz hocam cok tesekkur ederim önerin icin valal cok sag ol gelince yenilicem bakalım kac derece olcak
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 13,122 Çarşamba, 18:47 #28 MachiNe67 yazmış: Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik birleştirildi: Çarşamba, 18:45 Hepsibuaradadan aldım hocam ben her ihtimale karsı tesekkur ederim önerin icin Devamı için tıklayın... Pahalı geldi gg den iyzico ile thermalright alınabilir
MachiNe67 yazmış: Alıntıyı görüntüle Mesaj otomatik birleştirildi: Çarşamba, 18:45 Hepsibuaradadan aldım hocam ben her ihtimale karsı tesekkur ederim önerin icin Devamı için tıklayın... Pahalı geldi gg den iyzico ile thermalright alınabilir
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 15,058 Çarşamba, 18:49 #29 MachiNe67 yazmış: bir sey olmaz hocam cok tesekkur ederim önerin icin valal cok sag ol gelince yenilicem bakalım kac derece olcak Devamı için tıklayın... Fazlasıyla işini görür. 6 borulu fiyatına göre 779TL den bakarsak gayet iyi.
MachiNe67 yazmış: bir sey olmaz hocam cok tesekkur ederim önerin icin valal cok sag ol gelince yenilicem bakalım kac derece olcak Devamı için tıklayın... Fazlasıyla işini görür. 6 borulu fiyatına göre 779TL den bakarsak gayet iyi.