Hocam metro ve batman var ama hangisinden başlamam lazım bilmiyorumSatın almadıysan eğer hala zamlanmamış oyunları alıp aradan çıkarabilirsin hocam misal batman serisi metro serisi vs. oyunun varsa canın ne tarz çekiyorsa o. Ben pc aldım 7-24 müzik dinliyorum mesela kütüphaneyle bakışıyoruz
Yani her türe açığım hocam oyun beni içine çekse yeterne tür seversin ona göre önerebilirim.
Çok teşekkür ederim hocam last of us part 1 indirime gitmiş alsam mıSürüş oyunu olarak Forza Horizon 5 , ETS 2
Hikayeli olarak RDR2 , The Last of Us, Mafia
Online rekabet olarak COD MW2 22 , THE FINALS, R6S (Valorant ve CS2)
Arkadaşlarla girmek için Sons of The Forest
kategorilerinde en iyiler demiyorum sadece kendime göre önerdim
gta serisini demiyorum bile onu zaten oynamışsındırYani her türe açığım hocam oyun beni içine çekse yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkür ederim hocam last of us part 1 indirime gitmiş alsam mı
Çok sağ olun hocam gta5 oynamadım eski pc kaldırmıyordu indirimde almalı miyim bide Witcher 3 grafikleri pek güzel gelmedi ama tekrar sans vercemgta serisini demiyorum bile onu zaten oynamışsındır
Dying light serisi
Arkadaş ortamın varsa rust
yoksa edin yine rust
oda yoksa tek gir yine rust
Witcher 2-3
hogwarts legacy
assasins creedin belli oyunları
Horizon zero down,
baldursgate 3
god of war 2018 ve ragnarok
silenthill
untildown
Eldenring
call of duty blackops serisi
aklıma gelen başlangıç oyunları bunlar
hepside birbirinden güzeldir
Hocam metronun hangi oyunu bağımsızdı sizin önerdiğiniz miMetro Exodus
Wolfenstein The new order, 2, old blood
tomb raider, rise of the tomb raider
max payne 1,2
tlou
silent hill 2
resident evil 2 3 4 7 8
bilmiyorum hocam diğerlerini oynayamamıştım en iyisi bu.Hocam metronun hangi oyunu bağımsızdı sizin önerdiğiniz mi
kesinlikle, tavsiye ederimÇok teşekkür ederim hocam last of us part 1 indirime gitmiş alsam m