Neler Yeni

Arkadaşlar bedenim konusunda sıkıntı yaşıyorum

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar merhaba ben 1.78 boy, 82 kiloya sahibim. Beden olarak W38-L34 net, normal de ise 36-38 arası giyiyorum. Şimdi Tremdyol'dan bir bermuda alacağım ama beden olarak S,M,L ve XL var sizce hangisini almalıyım? Bir de ben normalde S giyiyordum ama şimdi ölçünce M çıktı yani kilo almadım hatta verdim, acaba bu sadece Trendyol için mi geçerlidir?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar merhaba ben 1.78 boy, 82 kiloya sahibim. Beden olarak W38-L34 net, normal de ise 36-38 arası giyiyorum. Şimdi Tremdyol'dan bir bermuda alacağım ama beden olarak S,M,L ve XL var sizce hangisini almalıyım? Bir de ben normalde S giyiyordum ama şimdi ölçünce M çıktı yani kilo almadım hatta verdim, acaba bu sadece Trendyol için mi geçerlidir?
knk normalde neyse onu sipariş et bana da öyle dedi pull bear dan bir tshirt aldım knk büyük geldi ne giyiyosan onu al

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Trendyolda zaten beden tablosu var ona bakarak sana hangisi uyuyorsa onu seç kardeş.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trendyolda zaten beden tablosu var ona bakarak sana hangisi uyuyorsa onu seç kardeş.
Tamam ona bakarak yaptım zaten ama normalde S giyiyorum şimdi orada M diyor bir de iadesi ile uğraşmak istemiyorum.

Top Bottom