Neler Yeni

arkadaşlar ben bu m2ssd ve ssd işini anlamadım

Alaaddin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Sebahattin
şimdi 970evo aldım gelince sisteme takıcam windowsu oyunları felan kurucam
860 evo geldiğined onuda takıcam sisteme
biryerden biryere dosya atarken mesela hangisinin okuma yazmasını dikkate alıcak sistem
yada hangi dosyayı nere attığımı nerden bilicem

970evo sistem: C olarak
860evo sistem: D olarak mı geçicek
açıklarmısınız teşekkürler şimdiden

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Windowsu kurduğun işletim sistemi nereye kuruluysa onu alır adı üstünde "İŞLETİM SİSTEMİ" sen bir dosyayı bir flash diske atarken bile işletme ve işletim yapıyorsun

Alaaddin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Sebahattin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windowsu kurduğun işletim sistemi nereye kuruluysa onu alır adı üstünde "İŞLETİM SİSTEMİ" sen bir dosyayı bir flash diske atarken bile işletme ve işletim yapıyorsun
peki ssd takıcam ya 860 evo bu bi tür flaş gibi mi düşünmeliyim
yada bi veri saklama alanı gibi mi ?

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
dostum daha önce hard disk kullandın mı? hard disk mantığı flaş disk taşınabilir veya taşınabilir ssdler var onları usb yolu ile bağlarsın bilgisayarına fakat sistem bileşeni yani sistem depolama alanına aldığın ssdi taşınabilir değildir sata kablosu ile bağlarsın ve direk anakarta bağlarsın

Alaaddin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Sebahattin
dostum daha önce hard disk kullandın mı? hard disk mantığı flaş disk taşınabilir veya taşınabilir ssdler var onları usb yolu ile bağlarsın bilgisayarına fakat sistem bileşeni yani sistem depolama alanına aldığın ssdi taşınabilir değildir sata kablosu ile bağlarsın ve direk anakarta bağlarsın
öyle değil m2 500gb yeterli
ssd burda sadece önemli dosyaları atabileceğim bi yer gibi oluyor

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@ahmetmuratates
Kardeşim daha önce sistem topladığım kişiler "abi depolama alanı 1 tb olsun" diyorlardı kendilerine "ssd-m2 ssd veya hdd 1 tb mı? istiyorsun" diye soruyordum adam imkanına göre "m2 olsun" "ssd olsun" "hdd olsun" diyordu ve devamında "aralarındaki fark nedir?" diye soruyorlardı "Aralarındaki fark m2 ssd normal ssd'iye göre daha iyidir okuma yazma hızı normal ssd ise hdd'ye göre daha iyi okuma yazma hızı mevcut" diyordum şimdi sen ilk önce windowsu kuracağın m2 veya sata ssd'ini tak sadece kurulum yapacağın sonrasında diğer ssd tak zaten D diski verilerini saklamak için kullanılan bir alan olur

Alaaddin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Sebahattin
Kardeşim daha önce sistem topladığım kişiler "abi depolama alanı 1 tb olsun" diyorlardı kendilerine "ssd-m2 ssd veya HDD 1 tb mı? istiyorsun" diye soruyordum adam imkanına göre "m2 olsun" "ssd olsun" "HDD olsun" diyordu ve devamında "aralarındaki fark nedir?" diye soruyorlardı "Aralarındaki fark m2 ssd normal ssd'iye göre daha iyidir okuma yazma hızı normal ssd ise HDD'ye göre daha iyi okuma yazma hızı mevcut" diyordum şimdi sen ilk önce windowsu kuracağın m2 veya sata ssd'ini tak sadece kurulum yapacağın sonrasında diğer ssd tak zaten D diski verilerini saklamak için kullanılan bir alan olur
anladım hocam saolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,589
Üyeler
166,959
Son üye
wiitod
Top Bottom